FOTO by Nike

Moda

Nike sportska jakna u boji fuksije tjera sive oblake i priziva sunce

Krešimir Šustić 17. srpnja 2020.

Inspirirana je kimonom, a napravljena od glatke satenske tkanine!

Padaline su jedne od onih nepredvidivih stvari koje nam mogu pomrsiti planove i u trenutku nas primorati da ljetne i lagane komade zamjenimo toplijim varijantama.

U takvim situacijama, dok čekamo da se vrijeme stabilizira, najbolje nam dođu lagane jakne ili prozračni baloneri.

Većinom su napravljene od šuškavog ili laganog materijala, a zahvaljujući brojnim high street brendovima, viđamo ih u raznim krojevima, bojama i uzorcima kojima je teško odoljeti.

Znamo da veliki naleti vjetra u kombinaciji s mokrom kožom mogu naštetiti našem zdravlju, stoga je potrebno adekvatno se zaštititi od vanjskih čimbenika, ali pritom izgledati stylish i chic.

Sportska robna marka Nike lansirala je novitet u energičnoj boji fuksije, koji je idealan za kišne dane i za tmurnu jesen koja će brzo nakon toplog ljeta pokucati na naša vrata.

Lagana jakna napravljena od satena malo podsjeća na one iz boksačkih ringova, a njezin dizajn inspiriran je japanskim tradicionalnim odjevnim predmetom, kimonom.

Idealno se uklapa u sve sportske i casual outfite, a zbog podesivih guma na zglobovima ruku i oko struka, služi kao vjetrovka koja neće dozvoliti vjetru da dopre do nas.

Ovu ljepotiu možete nabaviti na LINKU i već sada se osigurati za početak kišne jeseni.