FOTO by Nike

Moda

Nike predstavio svoj Valentinovo Air Force model

admin 25. siječnja 2022.

Zaljubili smo se...

Ne znamo ni sami kako, ali uspjeli smo preživjeti najduži mjesec u godini i pred nama je onaj najkraći, ali najromantičniji. Veljača je pred vratima i uskoro će u zraku zavladati romantična atmosfera koja će svoj vrhunac doživjeti četrnaestog dana u mjesecu kada slavimo Valentinovo.

Kapitalizam nam je nametnuo obavezu da tog dana moramo pronaći najromantičniji poklon i razveseliti svoju srodnu dušu. Tek nakon što smo se “riješili” kreativnog planiranja kupovine blagdanskog poklona, nismo se ni okrenuli, a već nam dolazi novi izazov u kojem moramo u novi zadatak potrage poklona.

Oni koji nisu u vezama nekako će manje stresno proći kroz najromantičniji dan u godini i neće osjećati pritisak kupovine idealnog poklona. Ako vas ipak obuzme šoping groznica jer u centrima viđate ubrzane korake nadobudnih romantičara nema razloga da i vi ne počastite osobu koju najviše volite – sebe!

Nike je ove godine nešto ranije predstavio svoj model Valentinovo tenisica, a kada vidimo koliko su slatke nije ni čudo što nisu više izdržali. Ako nisu ništa specijalno, divi nas njihova nježnost, jednostavnost i ljubav koju šire.

Bijela boja ovog modela upotpunjena je minimalnom količinom nježno ružičaste koja se pojavljuje kao bazna boja logotipa i potplate. Ako se bolje zagledamo unutar Nike kvačice na bočnim stranama vidjet ćemo minimalističke “Nike Love” natpise.

Uzevši inspiraciju od ručno rađenih narukvica, ovaj model svoju romantičnu stranu zaokružio je malenim kockicama sa slovima.

Osam malih kockica, po četiri na svakom paru, nalaze se slova L, O, V, E, N, I, K, E koje još jednom potvrđuju priču o najromantičnijem Nike ovogodišnjem modelu.

Simbolično, model će biti dostupan 14. veljače unutar Nike web trgovine po cijeni od 100$.