FOTO by Nike

Moda

Nike predstavio najudobnije trenirke u eye-catching pastelnim bojama!

Antonija Andabak 10. travnja 2021.

Atraktivne mint, purple i pink nijanse podignut će vaš sportski look na viši nivo!

Do prije godinu dana nismo ni zamišljali da bi sportski komadi odjeće mogli postati jedni od najupečatljivijih modnih hitova! Ulaskom u novu godinu, na ulicama grada sve više zamjećujemo komplete trenirki kao sastavni dio opuštenog, no ujedno sređenog looka.

Trenirke su se lako uklopile u ostatak garderobe i činile brzo rješenje kada ste poželjeli izgledati trendi i nesputano. Jednostavno ste odabrali omiljenu boju kompleta, donji dio uskih ili širokih nogavica, crop top ili klasičnu hudicu s kapuljačom, na to obukli kožnjak ili kaputić te se uputili na kavu, shopping ili druženje s prijateljicama.

Mnogi su brendovi high street i high end liste prigrlili trend, a osobito su dobro na tržištu prolazile one trenirke pastelnih boja. Trend proljetnih nijansi odjeće odlično je iskoristio Nike, jedan od najpoznatijih brendova sportske obuće i odjeće, a koji dobio svojih pet minuta slave lansiravši donji dio trenirke od kojih se ističu upravo one pastelnih nijansi!

Nike mint trenirka – 360,00 kn
Nike ljubičasta trenirka – 360,00 kn
Nike fuchsia trenirka -360,00 kn

Barely Green, Violet Shock i Active Fuchsia privlače svojim svježim izgledom i svijetlim tonovima, a sportske siluete koje prate loose i udoban dizajn, svidjet će se pripadnicama ljepšeg spola koje inzistiraju na ugodnom materijalu. Elastična guma ušivena u pojas i na dnu sportskih hlača dozvoljava nositeljici istih da ih prilagodi svom ukusu!

Ako su vas osvojile, zasigurno vas zanima cijena i gdje ih točno nabaviti. Cijena iznosi oko 360,00 kuna i možete ih naručiti OVDJE te postati vlasnica veoma cool i atraktivne trenirke koja bi lako mogla postati vaš modni favorit!