Modni dodaci

Nike ili adidas mini ruksak – kupujemo oba!

Viktoria Mikulić 17. srpnja 2019.

Model geometrijskog oblika u crnoj boji ili mornarsko plava varijanta? Teška je to odluka...

Nike i adidas brendovi su koji nas nikada nisu razočarali svojim predivnim asortimanom sportskih i modnih komada. Iako su im ponekad cijene paprene, neizmjerna kvaliteta i udobnost dovoljan su razlog za kupnju njihovih proizvoda koje nosimo godinama.

U posljednje vrijeme, najtrendi modni dodatak sa sigurnošću je mini ruksak, a budući da su ove robne marke uvijek ukorak s najnovijim trendovima, već su lansirali nekoliko zanimljivih modela.

Prošlog tjedna očarali su nas adidas ruksaci u jarko žutoj i crvenoj boji, dok nam je ovog puta poznati brend pripremio presladak mini ruksak crne boje i geometrijskog oblika.

Nike je u pravom ljetnom raspoloženju lansirao mornarsko plavi model koji ne možete ne primijetiti, a koji će odabrati sve one ljepotice prepune pozitivne energije.

Jeste li više za klasičnu varijantu koja je idealna za sva godišnja doba ili birate upečatljiv ruksak za ljeto? Oba možete pronaći na ASOSU, adidas model po nešto višoj cijeni od £32.54, dok ćete za Nike ruksak izdvojiti svega £13.01.