FOTO by Nike

Moda

Nike cvjetna rapsodija stvorena za sportski look bez mane

Krešimir Šustić 19. lipnja 2020.

Za trening ili izlet u upečatljivom izdanju!

Praktičnost nam je svima potrebna na dnevnoj bazi jer u većini slučajeva sa sobom nosimo bezbroj potrebnih, ali i onih nepotrebnih stvarčica koje samo potrpamo u svoje torbe.

Tako nam često malene torbice nisu dovoljne za sve ono što nosimo, a veliki modeli su nam u nekim situacijama nepraktični i preglomazni.

Pravo rješenje za to krije se u popularnim ruksacima, koji su se naveliko vratili na modnu scenu i bez imalo problema se uklopili u razne outfite kojima obaramo s nogu.

U omiljenim high street trgovinama pronalazimo šaroliku ponudu ovih neodoljivih modnih dodataka, koji se razlikuju dizajnom, veličinom i oblikom.

Elegantnije komade možemo nositi na posao, u gradske šetnje, a one sportske na treninge ili izlete u prirodu, te izgledati trendi i upečatljivo u raznim izdanjima.

Danas nam je za oko zapeo model koji smo pronašli na Nike web shopu i sigurni smo da je dobitak na lutriji kada su u pitanju accessoriesi.

Dolazi u tonovima plave boje, a krase ga popularno cvjetno izdanje i tanjun print, koji na japanskom znači jednostavnost.

Sadrži nekoliko džepova iznutra i izvana, što ga čini idealnim za sve one stvarčice koje u tim situacijama moramo imati nadohvat ruke.

Svoj primjerak možete nabaviti na LINKU, te tako osigurati da ležerne i casual aktivnosti budu stilski popraćene.