FOTO by Nike

Moda

Nike Air Force tenisice krasi upečatljivi potplat od recikliranih materijala

Krešimir Šustić 05. siječnja 2021.

Vrijeme je za novi par bijelih tenisica

Modna industrija baš kao i svaka druga, pokušava se prilagoditi smanjenju zagađivanja okoliša te novim i inovativnim idejama izrađuju neke od najtraženijih komada.

Jedan od brendova koji je širom otvorenih ruku prihvatio novi trend je i Nike, poznat po izradi kvalitetne sportske odjeće, obuće i modnih dodataka koje svakodnevno uvrštavamo u naše stajlinge.

Kreatori američke robne marke su već u nekoliko kolekcija koristili biorazgradive materijale i samim time eksperimentirali u stvaranju noviteta kako bi sudjelovali u ovom svjetskom pokretu.

Stvarčica koja zapinje za oko svojom pojavom, proizašla iz tvornice spomenutog brenda je novi model Air Force tenisica čiji je potplat napravljen od recikliranih komadića.

Znamo da svatko od nas posjeduje barem jedan par u klasičnoj bijeloj boji te da su upravo jednostavni primjerci oni najprodavaniji diljem kugle zemaljske.

Šaroliko i upečatljivo podnožje će se odlično uklopiti u dnevnim casual kombinacijama s trapericama, suknjama i haljinama, ali i u onim malo elegantnijim lookovima.

Jednako atraktivan je i model u bezvremenskoj crnoj boji, koji se također sastoji od recikliranih konstrukcija i djeluje totalno stylish i poželjno.

Kolekcionari koji svako malo obogaćuju svoje postojeće kolekcije zasigurno neće ostati ravnodušni na ovaj model koji se uskoro očekuje na službenom web shopu brenda.