FOTO by Nike

Moda

Nike Air Force 1 Shadow slojevitim dizajnom i ružičastim detaljima prizivaju početak ljeta!

Daria Lovrić 12. lipnja 2023.

Pastelni model za neodoljivi ženstveni touch svakom looku!

Bliži nam se ljetni period i pred nama je nekoliko mjeseci u kojima ćemo nešto manje vremena provoditi u zatvorenoj obući, međutim to nas ne sprječava da škicnemo što nam stiže iz Nike tvornice.

Nike Air Force 1 Shadow 1
Nike Air Force 1 Shadow

Ususret ljetnoj sezoni popularni brend sportske odjeće i obuće lansirao je novi model Air Force 1 tenisica, ovog puta u Shadow varijanti koju krase pastelni tonovi.

Nike Air Force 1 Shadow 2

Stiže novi Nike Air Force 1 model tenisica!

Koristeći slojevit pristup kod dizajniranja tenisica, naglašen je prepoznatljivi znak brenda, preuveličan potplat koji udvostručuje udobnost te poduplan natpis AIR FORCE 1.

Nike Air Force 1 Shadow 3

Srednji potplat od pjene osigurava lagano nošenje i čini ovaj model laganim, udobnim i fleksibilnim. S istim ikoničnim oblikom kao i originalni Air Force 1, mali međupotplat čini ovaj model prepoznatljivim, a istovremeno se igra s proporcijama.

Ovaj par krase nijanse ružičaste preko ukrasa, dok se ostatak tenisica sastoji od neutralne bež i bijele.

U ovim tenisicama vidimo se na godišnjem odmoru dok obilazimo must-visit lokacije koje iziskuju duge šetnje, ali i u šetnjama parkovima dok željno iščekujemo odlazak na more. Još nije potvrđen datum izlaska ovog prekrasnog modela, ali budući da je riječ o ljetnom modelu, vjerujemo da će stići jako brzo.

Cijena Nike Air Force 1 krasotica iznosi $130, a moći ćete ih škicnuti putem Nike web trgovine.