FOTO by Amazon

Dekor

Nije li ovo najslađi i najženstveniji prijenosni zvučnik koji ste vidjeli?

Daria Lovrić 02. lipnja 2023.

Šarmantan primjerak neizostavan je dodatak ljetnih partyja!

Prijenosni zvučnici idealno su zvučno rješenje za ljubitelje glazbe koji žele slušati omiljene melodije kamo god krenuli. Oni su nam u ljetnom periodu potrebni više nego ikada jer više vremena provodimo izvan vlastitog doma.

Prijenosni zvučnik 1
Prijenosni zvučnik

Glazbu slušamo gdje god se nalazili – u dvorištu, na plaži, na terasi ili u šetnji, a uz preslatke ženstvene primjerke uživanje u glazbi bit će još ljepše iskustvo!

Ovaj retro rozi zvučnik je ljetni must have!

Pronašli smo presladak model u obliku lokota koji dolazi u nježnoj ružičastoj boji s motivom srca. Šarmantni romantični dizajn simbolizira beskrajnu ljubav koja se može tumačiti kao ljubav prema glazbi, partneru, prijatelju ili zabavama.

Prijenosni zvučnik 2

Ovaj mali zvučnik pokreće pokretač punog opsega od 5 W koji isporučuje kristalno čist zvuk. Love-Lock nije samo zvučnik, on nudi mogućnost kreiranja glasovnog zapisa ili javljanja na telefon.

Zahvaljujući posebnoj magnetskoj ručki, zvučnik možete pričvrstiti za remen svoje torbe, odjevni komad ili komad namještaja.

Ova retro preslatka glazbena kutijica savršen je poklon za vaše prijatelje, obitelj i partnera te neizostavan dodatak ljetnim partyjima na bazenu, rooftopovima, plažama ili u dvorištima.

Ako je i vas očarao ovaj presladak primjerak, možete ga naručiti putem Amazona.