FOTO by Amazon

Tech

Pozor vintage fanovi – ovaj retro rozi zvučnik je ljetni must have!

Mia Vodopija 01. srpnja 2021.

Bluetooth zvučnici su postali idealno rješenje za ljubitelje glazbe koji žele slušati svoje melodije kamo god krenuli

Najbolji Bluetooth zvučnici 2021. godine moraju biti uređaji za sve ljubitelje glazbe, zahvaljujući svojim prijenosnim, trajnim dizajnom i fantastičnim audio izvedbama.

Nije teško shvatiti zašto su postali idealno zvučno rješenje za fanatike glazbe koji žele slušati svoje melodije kamo god krenuli.

Bez obzira jeste li u svom dvorištu, opuštate se kod kuće ili se spuštate prema plaži, najbolji Bluetooth zvučnici bitna su kupnja – u ovoj toploj ljetnoj sezoni ne idemo nigdje bez muzike!

Danas mnogi najbolji prijenosni zvučnici dolaze ugrađeni i s glasovnim asistentima poput Alexe i Google Assistant-a. To znači da se neki od ovih bežičnih zvučnika mogu pretvoriti u pametne zvučnike koje možete koristiti za upravljanje pametnim kućnim uređajima ili im možete postavljati pitanja, ali također možete reproducirati glazbu pomoću glasa.

Ako sve to zvuči pomalo zastrašujuće, postoji i puno uređaja za uparivanje i reprodukciju glazbe – za mnoge, Bluetooth zvučnik nudi jednostavnu postavku prije svega.

Postoji ogroman izbor prijenosnih zvučnika iz kojih možete birati, što znači da možda ne znate odakle početi.

Upravo zato vam mi danas predstavljamo ovaj mini Bluetooth retro ružičasti zvučnik.

Podržava plug-in kartice, ima široku kompatibilnost i vrhunsku kvalitetu zvuka, što znači da donosi izvrsno glazbeno iskustvo.

Ovaj vintage mini prijenosni zvučnik je malen i lagan, što ga čini laganim za nošenje tijekom putovanja. Stabilne performanse i visoke pouzdanosti, ovaj mini zvučnik dolazi u prekrasnoj pinky boji.

Ako ste u potrazi za novim zvučnikom, ovaj retro Bluetooth zvučnik možete naći OVDJE.