Modni dodaci

Nezaobilazni modni dodaci koji će odagnati jesensko sivilo!

Viktoria Mikulić 28. rujna 2018.

Tmurno, maglovito i kišno vrijeme pretvorit će se u raskošnu rapsodiju boja!

Jedan od omiljenih ženskih accessoriesa uz torbu i nakit definitivno su marame. Bez obzira nosili ih oko vrata za što su inače bile predviđene ili prema novijim trendovima umotane u kosi, s ovim modnim dodatkom ne možete pogriješiti.

Posebno sada, kada su visoke temperature zamijenili hladni dani, idealno će se uklopiti u vaš jesenski outfit. Uz stroga poslovna odijela, lepršave midi haljine ili slojevitu odjeću poput jeansa, bijelog T-shirta i veste, marame će svakom looku dodati dašak profinjenosti i glamura.

Kako bi odagnali ovo jesensko sivilo u koje smo uplovili, bacili smo se u potragu za što vedrijim bojama omiljenog must have detalja te smo taj zadatak obavili prilično uspješno. Na službenoj stranici poznatog austrijskog brenda Freywille pronašli smo čitav niz svilenih marama koje osvajaju dizajnom i razigranim motivima.

Iako najpoznatiji po dizajniranju nakita, ovaj modni mogul u svojoj bogatoj ponudi ima marame i kravate nalik remek-djelima velikana slikarstva. Za ovaj predivan finalni izgled potrebni su mjeseci strpljivog ručnog rada uz potpunu posvećenost detaljima kako bi se prve skice izrađene gvaš tehnikom pretvorile u prava svilena umjetnička platna.

Izdvojili smo 11 svilenih marama među kojima se zasigurno krije i vaš favorit:

 

Za dodatne informacije o FREYWILLE modnim dodacima posjetite Preradovićevu 2 u Zagrebu, FREYWILLE Online Boutique na https://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu Freywille Zagreb.

 

#svilena IGRA DARIVANJA

U suradnji s luksuznim brendom Freywille, jednu sretnicu nagradit ćemo predivnim modnim dodatkom za jesen – svilenom maramom. Detalje igre uskoro možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica svilene marame s Freywille potpisom je Roberta Gamulin. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Marama Gavroche iz kolekcije Hommage a Claude Monet, dimenzije 53x53cm / MPC 660,00 kuna