FOTO by Next

Dekor

Next vam donosi preslatke šalice za cijelu obitelj u jesenskom tonu!

Daria Lovrić 04. rujna 2023.

Uz ove će neodoljive primjerke dan započeti bolje!

Mnogi od nas nisu jutarnji tipovi i jedva se čekamo „dogegati“ do kuhinje po šalicu kave u nadi da će nas već prvi gutljaj čarobne tekućine razbuditi i popraviti nam raspoloženje.

Next šalica – € 9

Ušetali smo u rujan, škola je počela, sve se vraća u normalu i ponovno smo pretrpani poslovnim i privatnim obavezama. Upravo zato nam toliko i znači ta jutarnja kava, posebice vikendima. Bilo da jutrima ili preko dana uživate u kavi, zelenom čaju ili kakau zasigurno imate najdražu šalicu iz koje pijete.

Next šalica – € 11

Preslatki set šalica u jesenskom tonu za ispijanje toplog napitka u maglovitim jutrima

Ipak, koliko god voljeli samo jednu, shodno promjeni godišnjeg doba dobijemo neizmjernu potrebu svoj dom oplemeniti raznoraznim dekoracijama koje će ga ukrasiti i pružiti mu potrebnu toplinu. Ususret jesenskom periodu Next je lansirao chic šalice i čajnik s obliku bundevica, vještičjih čizmica, žirova i gnomova, a mi ih želimo sve.

Next čajnik – € 24

Osim klasičnih šalica, ovi zanimljivi primjerci imaju poklopac s kojim možete pokriti svoju šalicu kako vam se kava ne bi ohladila i kako biste spriječili dosadne muhe da se slade vašim dragocjenim napitkom dok vi spremate mališane u školu.

Next šalica – € 11

Koji god napitak bio vaš eliksir i koju god šalicu izabirali uz ove će neodoljive primjerke dan započeti bolje.

Next šalica – € 11

Ove šalice su super poklon i presladak dodatak svakoj kuhinji. Uvjerene smo da ćete očarati članove obitelji keramičkim novitetima koje možete naći putem Next web trgovine.