FOTO by Next

Dekor

Next ružičaste čaše u 5 neodoljivih verzija za nezaboravna druženja s prijateljicama!

Daria Lovrić 05. siječnja 2024.

Uz ove puderasto roze primjerke stvorite trenutke za pamćenje!

Nakon što smo nam je gotovo svaki vikend u prosincu bio bookiran, vrijeme je za predah i opušteno druženje s najboljim prijateljicama. Ženska kućna druženja pružaju mogućnost dijeljenja svojih iskustava, doživljaja i izazova te nam pomažu da se bolje povežemo, razveselimo i riješimo stresa.

Next čaše za vino
Next čaše za vino – £32

Ona pružaju priliku za dublje razgovore i kvalitetno vrijeme provedeno s najboljim prijateljicama bez buke i gužve tipične za javna mjesta, a sama organizacija često uključuje elemente kreativnosti. Pripremanje hrane, dekoriranje prostora ili planiranje igara dodaju dozu zabave i raznovrsnosti druženju.

Next čaša za koktel
Next čaša za koktel – £22

Preslatke čaše za gin idealne za žensku večer

Next asortiman čaša stvoren je za ženska druženja i stvara zabavnu i profinjenu atmosferu koju ćete imati prilike ovjekovječiti predivnim fotografijama.

Next čaše za vodu – £25

Bez obzira na to radi li se o proslavi rođendana, djevojačkoj večeri ili opuštenom vikend okupljanju s prijateljicama, volite li kuhati, gledati filmove, igrati igre ili jednostavno razgovarati, ružičaste čaše dodat će dozu glamura svakoj prigodi.

Next čaše za šampanjac – £30

Next nudi čak 5 neodoljivih verzija – čaše za gin, šampanjac, vino, martini te klasične čaše za vodu. Pronađite svog favorita putem LINKA i dodajte dašak elegancije svakoj kapljici.

 Next čaše za gin
Next čaše za gin – £22

Uz ove ženstvene primjerke stvorite trenutke koji će se pamtiti i ovjekovječite ih na društvenim mrežama.