FOTO by Next

Dekor

Next nudi neodoljiv asortiman šalica kojim ćemo započeti dan sa smiješkom

Krešimir Šustić 20. listopada 2020.

Djed Božićnjak, Rudolph, pingvin, točkice...

Dolaskom hladnije sezone u naš grad, sve što možemo prilagođavamo nižim temperaturama i vremenu koje je najčešće popraćeno kišom, sivilom i maglom.

Tako smo otvorene modele odjeće i obuće zamijenili toplijim, vanjske aktivnosti preselili u naše domove, a s omiljenih napitaka s hrpom leda prebacili se na one koji griju naša tijela.

73,00 kn

Iako nam je uistinu teško nakon toplog i sunčanog ljeta ponovno paliti grijanje i priviknuti se na novo godišnje doba, noviteti koju su zasjali na policama trgovina uvelike nam pomažu u tome.

132,00 kn

Brend Next, osim što u svojoj ponudi ima milijun modnih komada, nudi nam i asortiman kojim možemo obogatiti naše interijere i boravak u kućama učiniti ugodnijim.

66,00 kn

Pravi primjer za to su šalice koje nam omogućuju da ritual ispijanja čaja, kave ili kakaa doživimo u totalno novoj dimenziji uz neodoljivi božićni štih koji donose.

162,00 kn

Nova kolekcija nam nudi motive Djeda Božićnjaka, snijega, životinja, ali i neodoljivi točkasti uzorak koji kako izgleda, nije aktualan samo u svijetu mode.

103,00 kn

Posebnu pažnju zaslužuje čajnik u obliku djedice jer dolazi u paketu s dvjema šalicama koje predstavljaju njegovog vjernog pomoćnika Rudolpha i preslatkog pingvina, zaštitnika zime.

51,00 kn

Odličan i preslatki inventar za naše kuhinje pomaže da naša jutra započnemo u smirenom tonu s daškom nadolazećih blagdana, te unesemo veselje u naše živote.