FOTO by Instagram @funkydunkystore / @thebakerbookworm

Moda

Next nam ove jeseni donosi Harry Potter čarape za naše malene fashionistice!

Mia Vodopija 22. rujna 2021.

Krasi ih kultni Harry Potter logo...

Već smo skoro na kraju mjeseca rujna, temperature su se počele spuštati i sve dublje ulazimo u jesenski, ujedno šareni i kišni dio godine.

£10

Samim time, potreba za izlaskom iz topline naših domova se umanjila, te sve više raznih aktivnosti provodimo u zatvorenim prostorima kako se ne bismo nepotrebno prehladili na otvorenom.

£10

Upravo zato se vraćamo dobrim i starim načinima za razonodu, od igranja društvenih igara, čitanja omiljenog štiva, pa sve do binganja omiljenih serija na Netflixu uz šalicu toplog napitka i pregršt slatkiša.

£10

Ako spadate u skupinu onih ljudi kojih su zimogrozni, ali vole pratiti trendove i biti stylish, trebali biste čekirati novitete koji su pristigli u Next.

£10

Next, kao veliki britanski brend čiji smo ogromni fanovi, opet nas je iznenadio svojim artiklima! Najpoznatiji mali čarobnjak svih vremena, Harry Potter, krasi mnogo toga, preko odjeće i obuće pa do bilježnica, olovki, pernica i ostalih stvari za školu.

£10

Nas je zaintrigirao njegov logo na čarapama! Mekane i udobne, ove raznobojne čarape bit će jesenski fashion pogodak i za one koji imaju djecu.

£10

Ako su vaša djeca fanovi malog čarobnjaka (a pretpostavljamo da jesu) i ako im se zacakle oči kada ugledaju Potter stvari, znate što vam je činiti.

£10

Harry Potter čarape s Nexta možete kupiti u web shop trgovini putem ovog LINKA.