FOTO by IMDb

Film

Netflix broj 1: Erotski triler “Addicted” iz 2014. godine!

Viktoria Mikulić 15. lipnja 2023.

Galeristica riskira svoju obitelj i uspješnu karijeru kad se upusti u aferu s talentiranim slikarom i polako gubi kontrolu nad svojim životom.

U filmu “Addicted” iz 2014. godine, glavnu ulogu Zoe Reynard tumači Sharon Leal, američka glumica. Ostatak glumačke postave uključuje Boris Kodjoe, Tyson Beckford, William Levy, Tasha Smith i druge.

O filmu:

“Addicted” je film iz 2014. godine koji je adaptacija istoimenog romana Zane. To je erotski triler koji prati priču uspješne poslovne žene, Zoe Reynard, koja ima sve naizgled savršeno – supruga, djecu i uspješnu karijeru. Međutim, Zoe još uvijek privlače iskušenja kojima jednostavno ne može odoljeti.

Zoeina tajna ovisnost o seksu ugrožava njezin idiličan život i odnose iz kojih se teško izvući. Film istražuje teme seksualnosti, privlačnosti i ovisnosti, te prati Zoe dok pokušava balansirati svoje tajne želje i odgovornosti prema obitelji.

Film “Addicted” nije dobio pozitivne kritike od strane većine filmskih kritičara. Općenito, film je dobio negativne ocjene zbog slabe izvedbe, predvidljive radnje i površnih likova. Kritičari su istaknuli da je filmu nedostajala dublja karakterizacija likova i suptilnija obrada tema seksualnosti i ovisnosti. Također su izrazili razočaranje zbog slabog scenarija i nedorečenog završetka.

Unatoč tome, film je postigao komercijalni uspjeh, pa su neki gledatelji mogli pronaći užitak u njemu unatoč kritikama. Kao i uvijek, ocjene i mišljenja o filmu su subjektivni, pa se preporučuje da sami pogledate film i donesete vlastiti sud.

Ovdje možete pogledati trailer: