FOTO by Zara HOME

Dekor

Neka ukrasi u obliku kapljica unesu božićni duh i eleganciju u domove!

Daria Lovrić 12. prosinca 2023.

Donijet će eleganciju i sofisticiranost u svaki kutak prostora!

Nalazimo se u sredini najljepšeg perioda u godini. To slatko iščekivanje Božića ispunjeno ukrašavanjem domova, kupnjom poklona voljenima, zajedništvom i druženjima naše je omiljeno razdoblje.

Zara HOME ukrasi u obliku kapljica 1
Zara HOME ukrasi u obliku kapljica

Kako bi čarolija bila potpuna, pažnju posvećujemo ukrašavanju domova preslatkim ukrasima. Jedni preferiraju jarke i upečatljive boje te mnoštvo dekoracija različitih oblika, dok drugi teže minimalističkom uređenju koje odiše elegancijom.

Zara HOME ukrasi u obliku kapljica 2

Svatko od nas u svom božićnom asortimanu ima omiljene primjerke, a u Zara HOME asortimanu pronašli smo predivne ukrase u obliku kapljica koje će na prvi pogled postati vaši favoriti.

Ho Ho Ho! Zavirite u novu Zara Home božićnu kolekciju!

Bilo da uživate u domu koji podsjeća na tvornicu igračaka Djeda Božićnjaka ili se vodite onom „manje je više“, kapljice u srebrnoj boji s LED svjetlom i zatamnjenom završnom obradom nalik ispucanom staklu savršeno će se uklopiti u blagdansku priču.

Zara HOME ukrasi u obliku kapljica 3

Osim što su estetski privlačne, ove dekoracije odlična su investicija koja će godinama unapređivati vaš blagdanski ugođaj.

Božićni ukrasi u obliku suze dolaze u dvije dimenzije, izrađeni su od stakla i bakra te se pale na baterije. Možete ih postaviti na stepenice, komodu, stolić ili policu.

Koje god mjesto izabrali, neizbježno je da će ove profinjene suze donijeti eleganciju i sofisticiranost u svaki kutak prostora.

Primjerke možete naručiti putem Zara HOME web trgovine, po cijeni od 21,99 € – 34,99 €, ovisno o veličini.