FOTO by Sinsay

Dekor

Neka magija započne! U Sinsay stigle božićne lampe u obliku zvijezda!

Daria Lovrić 16. listopada 2023.

I ove su godine najčarobniji ukras doma!

Postoji nešto čarobno u ukrašavanju doma i unošenju svjetlosti u interijer tijekom blagdana. Uz kuglice, gnomove i čizmice, lampice su must-have dekoracija.

Sinsay lampa u obliku zvijezde 1
Sinsay lampa u obliku zvijezde

Vjerujemo da i vi baš poput nas obožavate onaj trenutak u kojem vaš cijeli dom zasvijetli raznim lampicama koje kreiraju posebnu atmosferu. Bilo da je riječ o svjetlucavim lampicama na božićnom drvcu ili onima koje krase prozore, postoji još jedan oblik dekoracije koji se neizostavno nalazi na našoj listi omiljenih blagdanskih stvarčica.

Božićne zvijezde od papira – najmagičniji blagdanski ukras!

Radi se jednom od nama omiljenih božićnih ukrasa, lampama u obliku zvijezda. Popularni brend Sinsay svake godine iznova svoju ponudu obogaćuje prekrasnim primjercima koji unose čaroliju i toplinu u naše domove.

Sinsay lampa u obliku zvijezde 2

Već sada najavio je dolazak prekrasnih lampi u tri nijanse koje će vam odlično poslužiti i van adventskog razdoblja. LED svjetiljke u obliku zvijezda dolaze u tri nijanse, zelenoj, zlatnoj i bijeloj, smještene na štapnom stalku u zlatnoj boji.

Sinsay lampa u obliku zvijezde 3

Predivne lampe ukrašene su izrezbarenim mini zvjezdicama kroz koje dopire magična svjetlost kako bi nam osvijetlila prostor.

Ovo efektno izdanje možete nabaviti po cijeni od samo 14,99 EUR klikom na Sinsay web trgovinu. Obogatite svoj interijer ovom posebnim dekoracijom koja je idealna i kao poklon majci, baki ili nekoj drugoj voljenoj osobi.