Dekor

Božićne zvijezde od papira – najmagičniji blagdanski ukras!

Viktoria Mikulić 14. listopada 2022.

Magija uskoro počinje!

Ima nečeg magičnog u unošenju viška svjetla u naš dom oko blagdana. Nekako se osjećamo posebnije kada kroz čitav interijer vrvi mnoštvo rasvjete. Od lampica na božićnom drvcu do onih koje postavljamo na prozore, tu je još jedan oblik dekoracije koji ne silazi s liste najpoželjnijih blagdanskih stvarčica.

Riječ je o božićnoj zvijezdi, ali ne onoj koju stavljamo na jelku, već primjerku u papirnatom obliku koji možemo postaviti iznad blagovaonskog stola kao visilicu, ili je smjestiti negdje u dnevnom boravku uz komodu za TV ili kao dodatak girlandi na stepenicama.

Čarolija uskoro počinje! Pojavile se prve božićne zvijezde!

Budimo iskreni, kada nam gosti dođu za blagdane, svi se osjećamo ljepše kada netko pohvali naš trud i dekoriranje prostora. Ako se svakog dana u prosincu želite osjećati savršeno, uz dodatak božićnih zvijezda to ćete i postići.

božićna zvijezda

Na googleu možete pronaći broje tutorijale za DIY božićnu zvijezdu, a ako imate manjak vremena i višak budžeta, dopustite da vam predstavimo zvijezde poznatih trgovina koje su odmah spremne za uporabu.

Neodoljiva britanska trgovina Ginger Ray u svoj je asortiman uvrstila 3D bijele viseće zvijezde, kao i H&M, a sigurni smo da će uskoro obasjati i trgovački lanac IKEA. Iako se na tržištu mogu pronaći u raznim izdanjima poput bijele, crne, srebrne, zlatne, crvene i zelene, mi ipak najviše preferiramo zvijezde u bijeloj boji koje će se idealno uklopiti u boho stil uređenja, ali i industrijski te moderan interijer.

Modeli iz Ginger Raya ne svijetle već samo služe kao stylish ukras, no vjerujemo kako će se u nadolazećem razdoblju pojaviti nove rasvjetne zvijezde te unijeti dašak topline u svaki interijer.