FOTO by Mango

Moda

Ne želimo izlaziti iz Mango pidžama dok ne prođe proljetni umor!

Una Lora Banjac 26. ožujka 2024.

Donosimo 10 neodoljivih pidžama za spavanje do podne

Ako ste poput nas i proljetni umor vam svakodnevno ide na živce, vrijeme je da kupite novu pidžamu i odmorite onako kako zaslužujete. Možda to na kraju i pomogne? Nekada treba ići linijom manjeg otpora i samo se prepustiti – a di ćeš bolje za to od produženog, uskršnjeg vikenda.

Škicnuli smo Mango kolekciju pidžamica i da budemo najiskreniji, odmah nam se prispavalo iako je tek početak radnog tjedna. Bilo kako bilo, spavanja još nema, a mi vam donosimo 10 cozy kućnih kompleta od kojih ne znamo koji nam je draži!

Dvodijelna pamučna pidžama

Ova nježna pidžamica je pravi romantični primjerak napravljen od čistog 100 % pamuka.

49.99 €

Dvodijelna basic pidžama

Pamučna pidžamica koja dolazi u dvije varijante – sivoj i bež. Basic primjerak koji se ne mora nositi isključivo u spavaćoj sobi

39.99 €

Dvodijelna kratka pidžama

Pamučna pidžama s kratkim hlačicama i gornjim djelom na kopčanje, prugastog uzorka i elegantnog dizajna.

49.99 €

Dvodijelna pamučna pidžama

Još jedna romantična pidžamica uz koju će spavanje biti još slađe, a jutarnja kava još ukusnija!

55.99 €

Sivkasta dvodijelna pidžama

Pidžama s dugim gornjim i donjim djelom, napravljena od ugodnog materijala koji se blago sjaji. Dolazi u više različitih boja, a nama su najljepše ove dvije.

25.99 €
25.99 €

Dvodijelna pamučna pidžama

Preslatka pamučna pidžamica koju čini gornji dio kao basic majica i donji dio kao hlače na roze prugice. Mislimo da se oba dva djela mogu kombinirati i s „normalnom“ odjećom, ne samo s nightwearom.

39.99 €

Dvodijelna krem pidžama

Prekrasna pamučna pidžama s vrlo interesantnom, teksturiranom tkaninom i prugicama. Zaista je jako posebna i zasigurno se može nositi i preko dana.

49.99 €

Dvodijelna pamučna pidžamica

Pidžama koju čini basic bijela majica i kratke ugodne hlačice na prugice. S obzirom na to koliko je prugasti dizajn moderan u zadnje vrijeme, hlačice možete nositi i preko ljeta na plažu ili u šetnju gradom!

29.99 €

Cvjetna pidžama

Ova pidžama ne dolazi u kompletu već se odvojeno kupuje gornji i donji dio. Zanimljivog je dizajna, napravljena od 100 % pamuka.

39.99 €

Ako vam se svidjela Mango kolekcija nightweara, onda svakako zavirite na Mango službenu stranicu.