Poznati

Nataša Janjić ponosno pokazala trudnički trbuščić u bijeloj haljini iz Zare

Krešimir Šustić 19. lipnja 2020.

Trudna glumica pokazala nam je kako i u blaženom stanju izgleda poput svjetske dive!

Nakon zatišja uzrokovanog pandemijom korona virusa, napokon su se počeli održavati razni eventi koji okupljaju domaće poznate dame i trendseterice.

Tako se jučer u poznatom zagrebačkom kafiću, Velvet cafeu, proslavila 25. godišnjica prve micelarne vode Sensibio H20 u društvu poznatih ljepotica i medija.

Velikoj obljetnici prisustvovale su brojne zaljubljenice u ovaj francuski brend poput Nataše Janjić Medančić, Nike Turković, Ecije Ojdanić, Mare Bratoš i mnogih drugih.

Nama je za oko zapela hrvatska glumica s prepoznatljivom bakrenom bojom kose koja je zablistala u pravom ljetnom izdanju, Nataša Janjić Medančić.

Domaća filmska diva, svojim zanosnim osmijehom i jednostavnom modnom kombinacijom u kojoj se nazirao trudnički trbuščić, oborila je sve prisutne s nogu.

Bijelu haljinu s pufastim rukavima, volanima i vezom koju možemo pronaći u omiljenoj high street trgovini, Zari, upotpunila je malenom torbicom u istoj nijansi, te sandalama u zlatnoj boji.

Posebno je blistala zbog prinove koju uskoro očekuje, te nije skidala hollywoodski osmijeh s lica kojim se, kao i svojom prirodnom ljepotom, izdvajala iz mase okupljenih.

Pokazala nam je kako se nosi favorit sezone, haljina, u jednostavnom izdanju koje prevladava ove sezone na gradskim ulicama.

229,90 kn

Hajina se trenutno nalazi na sniženju, a možete je nabaviti na LINKU i baš poput ove filmske ljepotice zablistati u svom najboljem ruhu.