FOTO by Instagram @ byrdie / @nail.art.by.tea / @vwnails_

Ljepota

Naši nokti će ovog Valentinova iskazivati ljubav!

Viktoria Mikulić 10. veljače 2022.

Dan zaljubljenih je pred nama... u nastavku donosimo inspiracije za manikuru!

Možda ne slavimo svi Valentinovo, ali nema ništa loše u tome da nas Dan zaljubljenih inspirira za našu sljedeću manikuru. Teško se možete spasiti od kreativnih i umjetničkih ideja za manikuru koje ovih dana kolaju društvenim mrežama.

I da budemo iskreni, nama uopće ne smeta što nas nail artisti preplavljuju fotkama jer bismo neke dizajne noktiju i sami odmah imitirali. Bez obzira slavite li Valentinovo ili ne, to je samo još jedna prigoda da svoje nokte ukrasimo na malo sofisticiraniji način.

Još se ne možete odlučiti za dizajn noktiju? Pronašli smo za vas najromantičnije i najmodernije ideje, uz koje ne samo da ćete posvuda širiti ljubav, već ćete biti i u trendu.

Od minimalističkog crno-bijelog dizajna noktiju do ružičastih srca, pastelnih varijanti, kraljevsko plavih noktiju s motivom srca, do frencha koji umjesto bijele crte ima oblik srca, pronašli smo najšarmantnije valentinovske manikure. Dugi ili kratki nokti, kockasti ili ovalni, minimalistički ili upečatljivi, sve ideje za Valentinovo servirali smo na stol.

U nastavku postoji nešto za svakoga i vjerujemo da će vas barem jedan dizajn inspirirati na vašu sljedeću manikuru. No požurite, jer Valentinovo je pred vratima:

@nailskatarina7