FOTO by TikTok @erikanina

Moda

Napravite Louis Vuitton “tote” torbu za nekoliko desetaka kuna

admin 07. travnja 2021.

Cijena takvih torbica kreće se od 20 000 kuna, a uz malo kreativnosti može biti vaša za "kikiriki"

TikTok korisnica @erikanina počastila nas je videom u kojem je za svega nekoliko dolara napravila skoro pa identičnu Louis Vuitton torbu čije se cijene inače kreću po nekoliko tisuća kuna. Ovaj trik odlična je stvar kako ne prekršiti zakon o pravima brenda, a ipak nositi komad s logom slavnog modnog mogula.

Posljednjih mjeseci Louis Vuittonove tote torbice, koje koštaju od 2.630 do 5.300 dolara, ovisno o veličini i stilu, postale su must-have modni dodatak fashionistica diljem svijeta, no mnogima je astronomska cijena ovog komada daleko od njihovog proračuna.

Još nije poznato od kuda je potekla originalna ideja, ali korisnica TikTok-a Erika Nina podijelila je svoju verziju 23. veljače. Pokazala je kako je započela s običnom narančastom papirnatom vrećicom od Louis Vuittona i DIY kompletom kojeg je kupila za 45$. Prvo je pažljivo izrezala ručke od papirnate vrećice te ju postavila unutar oblikovane prozirne PVC ambalaže.

Zatim je dodala tvrdu podlogu na dno te je pomoću odvijača postavila i drške od umjetne kože sa svake strane, a na kraju je oko ručki postavila svilenu maramu.

@erikanina417

Part 2 DIY converting luxury paper shopping bag into tote bag 🤩 ##diytoturials ##diyprojects ##viral ##louisvuitton ##fyp ##totery

♬ Up – Cardi B

Video je u vrlo kraktom vremenu pregledan preko pola milijuna puta, a svi koji su ga pogledali ostali su pozitivno iznenađeni i spremni na svoju verziju DIY torbe. 

Louis Vuitton samo je primjer, a vi lako možete koristiti i papirnate vrećice iz Burberrya, Hugo Bossa ili Furle, na vama je izbor.