FOTO by Instagram @worldofsweets.de / @funkodorable

Iće & piće

Nakon prvog koji je osvojio poklonike čarobnjaštva, stiže Kinder Joy u novom Harry Potter ruhu!

Viktoria Mikulić 10. listopada 2023.

Ljubitelji magije, imamo još jednu odličnu vijest za vas!

Hogwarts groznica dan danas ne jenjava, a čini nam se da njezina popularnost samo raste. Ovog travnja zahvatila je Kinder koji je predstavio novu genijalnu Harry Potter x Funko Pop seriju.

Ove godine, imali smo priliku okusiti Kinder Joy u Harry Potter izdanju koji je osvojio malene i velike poklonike čarobnjaka diljem svijeta. Unutar omiljenog Kinder vafel proizvoda obogaćenog mliječnom kremom i mliječno-kakaovom kremom, mogli ste pronaći figurice vaših omiljenih čarobnjaka i čarobnica iz Hogwartsa – Harryja, Hermionu, Rona, Draca, Dumbledorea i Hagrida.

Vjerujemo da je svatko od vas imao favorita, čarobnjaka ili čarobnicu s kojima ste proživljavali sve pustolovine, a nadamo se i da sada sve to ponovno gledate sa svojom dječicom.

Hogwarts groznica ponovno zahvatila Kinder obitelj! Stiže nam nova Harry Potter serija Kinder Joya!

Pozor fanovi Pottera! Od travnja će ponovno biti sjajni dječji Joy Funko Pop x Harry Potter, ovaj put u Quidditch izdanju! Radujte se potpuno novim figurama iz svijeta vještica i čarobnjaka.

Da posjetimo, Quidditch je najpopularniji sport u čarobnom svijetu – vrlo opasan, vrlo uzbudljiv i igra se na metlama. Veselimo se novim figuricama i prepoznatljivom slatkom okusu.