FOTO by Instagram @world_of_sweets.de / @produktneuheiten

Dom

Hogwarts groznica zahvatila Kinder obitelj! Stiže nam Harry Potter serija Kinder Joya!

Daria Lovrić 03. ožujka 2023.

Uz omiljenu slasticu očekuju nas slatki likovi Harryja, Dumbledorea, Rona i vesele ekipe čarobnjaka!

Ako ste ljubitelji svijeta magije vjerujemo da ste konstantno u potrazi za novitetima s likovima omiljenog Harry Pottera i drugih junaka iz serijala. Popularnost likova iz svijeta čarobnjaštva prepoznali su i popularni brendovi, koji nam često serviraju predivne primjerke vezane uz modni svijet i home dekor, ali i uz ukusne slastice s elementima iz svijeta magije.

Hogwarts groznica ponovno je u punom zamahu, a ovog je puta zahvatila Kinder obitelj. Naime, Kinder je predstavio novu genijalnu Harry Potter x Funko Pop seriju koja nam stiže u travnju.

Kinder Joy & Harry Potter Funko Pop

Riječ je o novom izdanju Kinder Joy slastice koja se sastoji od dvije polovice i pruža dvostruko više radosti. Jedna polovica punjena je nevjerojatno ukusnom kremom od mlijeka i kakaa s dvije hrskave kuglice, dok druga krije brojna iznenađenja.

Najnovije iznenađenje u Kinder Joyu su Harry Potter Funko Pop figure. Unutar nove linije Kinder Joy jaja nalaze se cool figurice iz Harry Potter serijala. Svako Kinder Joy jaje sadrži malu figuricu iz Hogwartsa, a na vama je da skupite omiljene likove poput Harryja Pottera, Dumbledorea, Rona i drugih.

Moramo priznati da smo jako uzbuđeni i nadamo se da ćemo Kinder Joy novitete ugledati i na našim policama i uspjeti skupiti baš sve figurice!