FOTO by Instagram @vincentlampolephotographer / Lesnina

Dekor

Nakon bijelog izdanja, Lesnina viseće fotelje dolaze u još tri neodoljive boje

Krešimir Šustić 25. lipnja 2020.

Atraktivan komad namještaja koji će nam donijeti pravu ljetnu fjaku!

Ljetni ugođaj na otvorenom, nešto je što nas posebno raduje dolaskom najtoplijeg godišnjeg doba, stoga sve aktivnosti selimo izvan naših domova i sve češće boravimo vani.

Pronašli smo savršenu viseću ljuljačku za vaše zen raspoloženje!

Tako naše terase, vrtovi i dvorišta postaju top destinacije za okupljanje ekipe i druženje, te ih uređujemo po vlastitom guštu kako bi se osjećali ugodnije.

Neprocjenjiv je osjećaj ispijati jutarnju kavu uz zrake sunca ili smijati se prilikom obiteljskog ručka na otvorenom uz dobar izgled eksterijera koji smo odabrali.

Osim kvalitetnog namještaja za sjedenje i raznih dekoracija, zadnjih par godina veliku su popularnost stekle atraktivne viseće ležaljke i fotelje.

349,00 kn

Ovaj divan artikal pomaže nam da nakon posla ili napornog dana zaboravimo na sve brige, oslobodimo se stresa, te uz kapljicu dobrog vina opustimo moždane vijuge.

Nakon što smo predstavili bijeli primjerak, sada je vrijeme da svoj dom dobiju i tri nova modela u ljubičastoj, zelenoj i crnoj boji, koji izgledaju uistinu poželjno i upečatljivo.

349,00 kn

Nalaze se u Lesnina trgovinama, napravljene su od pletenog materijala i prava su stvar u kojoj možemo sjediti, čitati omiljeno štivo ili jednostavno uživati u ljetnom povjetarcu.

Sada je pravo vrijeme da po sniženoj cijeni nabavite svoj primjerak i u svoju oazu unesete tropski dašak koji podsjeća na najljepše egzotične plaže.

349,00 kn