FOTO by Vivre

Dekor

Pronašli smo savršenu viseću ljuljačku za vaše zen raspoloženje!

Antonija Andabak 04. svibnja 2020.

Ljuljanje u visećoj mreži mami da satima boravite u vašoj maloj nirvani!

Viseća mreža idealan je komad namještaja u ljetnim danima, a ovisno o tome gdje je smjestite, dat će onu boho, opuštenu vibru u koju možete uroniti kada se umorni vraćate s posla! Vrtna mreža zahvalan je komad kojeg možete ponijeti sa sobom i lako je namontirati na čvrsti oslonac.

Uz omiljeni osvježavajući napitak ili kavu, u visećoj mreži pročitajte omiljenu knjigu, slušajte omiljenu glazbu i inspirirajte se za neki diy projekt u kojem ćete pokazati svoju maštovitost, ili jednostavno, napunite baterije za ono što vas čeka taj dan.

Ljuljanje u visećoj mreži toliko pozitivno utječe na naše psihičko zdravlje da su i studije pokazale promjenu u smanjenju negativnih posljedica stresa i lakše spavanje, ona naprosto zove da satima slušamo cvrkut ptica i ostanemo u zen modu i našoj maloj nirvani.

H&M home ljetna kolekcija donosi morski štih u dom

Na našem se tržištu mogu pronaći različite inačice visećih mreža i ljuljački, od onih koje se vežu za svaki kraj, do romantičnih klupa-ljuljački idealnih za zaljubljene.

Ležaljka tipa stolice Sandra – 790,00kn
Ležaljka tipa stolice Sandra – 790,00kn

Mi smo pronašli Vivre ležaljku tipa stolice u bijeloj boji koja će savršeno pristajati i u interijer, ali i na vašu terasu ili vrt. Cijena ovog boho, lounge proizvoda iznosi 790 kn, a cijenu opravdava visoka kvaliteta i izdržljivost.

Bijela viseća stolica NITTEDAL – 200,00kn
Bijela viseća stolica NITTEDAL – 200,00kn

Povoljnija opcija ove viseće ležaljke jest JYSK viseća mreža, jednako atraktivna i praktična, a dizajnom veoma slična prethodnom proizvodu.

Cjenovno je povoljnija te je možete nabaviti za 200 kn i naručiti na njihovoj stranici OVDJE.