FOTO by Instagram @nailskatarina7 / @juliananails

Ljepota

Nakon 20 godina Juliana Nails otvara svoja vrata u Zadru!

Viktoria Šafranić 06. travnja 2022.

Veliki korak za omiljeni beauty brend…

Ako želite lijepe, uredne i njegovane nokte, samo jedno mjesto pružit će vam sve što je potrebno – Juliana Nails. Bez obzira jeste li u potrazi za lakovima, gelovima, trajnim lakovima, lampom ili kompletnim setom za manikuru, Juliana Nails opskrbit će vam sa svime kako biste u svom salonu ili kućnoj radinosti imali pravu malu beauty oazu.

Ako pak nemate običaj svaki mjesec ići na nokte kod nail artista nego radije sami lakirate svoje nokte, Juliana Nails ima i akademiju za sve početnike, na kojoj ćete naučiti osnovne tehnike lakiranja nokti.

Do sada je Juliana Nails imala trgovinu i akademiju samo u Zagrebu, dok su se unutar ostalih gradova diljem Lijepe naše nalazili u sklopu drugih kompleksa.

Sada, nakon 20 godina poslovanja učinili su veliki korak – otvaraju svoju drugu trgovinu u Zadru na zahtjev brojnih upita vjernih kupaca. Na tom području Dalmacije do sada nije bilo sličnih trgovina, stoga je ovo idealna prilika za sve.

Trgovina se nalazi u Zadru, u ulici Josipa Jurja Strossmayera 1a – kod male pošte. Svečano otvorenje najavljeno je za petak 8. i subotu 9. 4., a očekuje vas i 20% popusta na sve kroz cijeli vikend.

U sklopu trgovine otvara se i akademija. Svaka posjetiteljica imat će priliku sudjelovati u besplatnim radionicama s profesionalnim edukatoricama, a neke od tema su uskršnji nail art i baby boomers.

Uskoro je Uskrs i sigurni smo da za blagdane želite imati prekrasne nokte pa ako ste u blizini, svakako povedite najbolju frendicu na otvorenje i osigurajte si trenutke za pamćenje.