FOTO by Instagram @__devushka____ / @sreconosa

Moda

Nakit koji će baš svakoga uveseliti na božićno jutro!

admin 15. prosinca 2023.

Autor: Sara Ritoša

Nakit kao poklon ima nevjerojatnu moć prenijeti emocije, zadržati poseban trenutak i ostaviti trajan dojam. Bilo da je riječ o Božiću, rođendanu ili Krizmi, odabir nakita često nadmašuje materijalnu vrijednost i postaje simbol ljubavi, pažnje i posebnog poštovanja prema osobi kojoj je namijenjen.

Jedan od čarobnih aspekata poklanjanja nakita leži u pažljivom odabiru komada koji odražava osobnost, stil i ukus primatelja. Bilo da se odlučite za elegantnu ogrlicu, profinjene naušnice, privlačan prsten ili personalizirani komad, svaki komad nakita može unaprijediti izgled i istovremeno nositi duboko emotivno značenje.

Simbolika određenih vrsta nakita također može dodati poseban pečat daru. Na primjer, srce može simbolizirati ljubav i privrženost, prsten može predstavljati vječnost, a privjesak s inicijalima može biti osoban i intiman dodir.

Donosimo Vam nekoliko hrvatskih brendova nakita koji imaju prekrasne proizvode, s odličnim cijenama:

Srećonoša

Srećonoša, prepoznatljiv hrvatski brend s nekoliko godina iskustva na tržištu, ističe se svojom jedinstvenom ponudom ručno rađenog nakita s mogućnošću personalizacije, prilagođavajući se motivima koje vaše srce žudi. Njihov elegantan nakit, odlikovan pažljivim izradom, jamči dugotrajnost i univerzalnu nosivost, budući da je dizajniran da izdrži test vremena, ne gubeći na svojoj atraktivnosti.

Brend koristi visokokvalitetne materijale poput konca i nehrđajućeg čelika u zlatnoj, srebrnoj ili rose gold boji, pružajući raznolikost izbora i prilagođavanje različitim ukusima i preferencijama. Ono što čini Srećonošu izuzetno privlačnom opcijom jest spoj pristupačnih cijena i vrhunske kvalitete proizvoda. Bez obzira na vaš odabir, možete biti sigurni da će svaki komad nakita biti vrijedan uloženog novca.

Le Šmuk

Pod sloganom “Za sve puce kaj si žele ‘zgledat hoh“, brand Le Šmuk nastao je 2021. godine u Zagrebu. Ovaj brend crpi inspiraciju iz starog zagrebačkog štiha, a za izradu svojih unikatnih komada koristi materijale poput mjeda, sterling srebra i nehrđajućeg čelika zbog čega su cijene vrlo pristupačne.

Njihov nakit, elegantan i pomalo vintage, odražava autentičnost i šarm inspiracije koja leži u povijesnom duhu Zagreba. Le Šmuk ne nudi samo nakit, već i priču o spoju tradicije i suvremenog stila.

Devuška

Inspiracija ovog brenda su sve djevojke, žene koje traže svoj karakter u odabranom komadu nakita. Ovaj brand pruža svakom kupcu jedinstveno iskustvo kupovine kroz komunikaciju i prepoznavanje stila, a kupljeni nakit davat će dozu suvremenosti i dobrog ukusa.

Vizija brenda “Devuška” nije samo prodaja nakita, već stvaranje osjećaja samopouzdanja i glamura kod svake žene koja nosi ove prekrasne kreacije.

Kroz sofisticirani dizajn i pažljiv odabir materijala, “Devuška” želi potaknuti žene da se osjećaju posebno, ističući njihovu snagu i jedinstvenost.