FOTO by ART by ARt

Moda

Najživopisnija paleta boja i upečatljiv dizajn glavni su aduti IniARt torbica s domaćim potpisom!

Daria Lovrić 19. rujna 2022.

Raskošne torbice ART by ARt brenda prkose kišnim danima i unijet će radost u jesenske dane...

Ljubav žena prema cipelama i torbicama je neopisiva i nema smisla tražiti riječi kada se njezina jačina ne može niti približno dočarati. Kada govorimo o modnim dodacima, torbice nisu samo običan accessories koji služi kako bi u njega stavili osobne potrepštine, one daju poseban touch našoj odjevnoj kombinaciji, a često su i glavni adut cjelokupnog stylinga.

IniARt torbica 1

Torbice mogu zamijeniti nakit ili neke druge modne detalje, izaberete li dovoljno upečatljive modele. Imaju kultni modni status i jednostavno nam je nezamislivo izaći iz kuće bez jedne oko ruke ili ramena. Uz njih se osjećamo puni samopouzdanja i vjerno nas prate kroz sve dnevne aktivnosti. Nosimo ih uz sve odjevne kombinacije, na mnogo načina, uz dnevni i večernji outfit, uz casual i poslovan look, kao i u svečanim prigodama.

IniARt torbica 2

S obzirom na veliku potrebu za još jednom torbicom – jer torbica nikad dosta, bacili smo se u potragu za upečatljivim modelima koji će razvedriti nadolazeću jesensku sezonu.

Bajkovite kreacije ART by ARt brenda

 U želji za drugačijim, autentičnim, unikatnim i jedinstvenim modnim dodacima pažnju su nam zaokupirani efektni modeli torbica iz kreativne radionice brenda ART by ARt.

IniARt torbice osvajaju domaće tržište svojom iznimnom kvalitetom, modernim dizajnom te pristupačnim cijenama. Upečatljive boje daju im posebnu notu šarma i čine ih prepoznatljivim i drugačijim.

IniARt torbica 3

U razgovoru s glavnom kreativkom brenda ART by ARt otkrili smo da su IniARt torbice nastale prije pola godine kao nadogradnja osnovne djelatnosti hobi obrta, odnosno izrade i oslikavanja drvenih unikatnih proizvoda.

„Torbice radim u suradnji s kolegicom koja ih šije, a ja ih oslikavam. Uvijek naglašavam da su one ručni rad u punom smislu riječi, od osmišljavanja modela, kreiranja, krojenja, šivanja, oslikavanja.“ – poručuje nam Andreja Rodiger, glavna kreativka brenda ART by ARt.

IniARt torbica 4

Ovom veselom i kreativnom timu ne manjka inspiracije pa nas tako oduševljavaju modnim dodacima od visokokvalitetne eko kože i akrilnih boja za kožu. Posebne boje kojima se uređuju torbice nakon sušenja postanu vrlo elastične i izuzetno su otporne na oštećenja.

Raskošne kreacije vrijedne divljenja

Ono što je karakteristično za IniARt torbice je apstraktni motiv cvjetne livade koji prevladava u većini modela. Torbice su šarene i vesele kao da su izašle iz neke bajke, a svojim će upečatljivim izgledom podići baš svaki outfit koliko god on bio jednostavan.

IniARt torbica 5

„Pokušavam prenijeti kako na platno, drvo, tako i na torbice, tu dječju razigranost, sreću, ljubav koju osjećam prilikom slikanja.“ – napominju iz kreativne radionice.

IniARt torbice – personalizirani modeli, lijepi izvana i iznutra!

ART by ARt brend teži osobnom pristupu, a ne masovnoj proizvodnji. Svakom kupcu pristupaju individualno što nas je posebno očaralo. Klijentice same mogu sudjelovati u finalnom izgledu torbica i to kroz odabir boja, materijala, oslikanih ploha, dodatka, džepova, kopčanja i personaliziranih poruka.

IniARt torbica 6

Kako bi vaša torbica bila unikatna i imala osobni touch možete ju dati ukrasiti raznim stihovima, inicijalima, imenima i sličnim detaljima.

Kod izrade IniARt torbica velika se pažnja posvećuje i samoj unutrašnjosti što im na kraju daje posebnu čar. „Bitno nam je da kompletna torbica oduševljava i odiše radošću kroz boje. „Kako ja znam reći: Naše torbice su lijepe kako izvana tako i iznutra.““ – poručuje nam Andreja.

Oplemenite jesenski outfit IniARt torbicama

Unutar kolekcije brenda ART by ARt mogu se pronaći chic modeli koji odišu radošću i cool vibrom. Jedan od najpopularnijih modela je PostBag – takozvana poštarica, dolazi u puno varijanti boja, od boje tijela torbice, preklopa do samog ruba. Moguće je bezbroj kombinacija. Ova famozna torbica idealna je za ležernija druženja, odlaske na kavu, ali i za večernje izlaske i šetnje po gradu.

IniARt torbica 7

Osim poštarice, u njihovoj ponudi možete pronaći efektnu Koloritu – za čije oslikavanje treba i do 4,5 sati, torbice za struk te FlowerTwin torbicu koja se sastoji od dvije spojene torbice i velikog drvenog oslikanog ukrasa kod kopčanja. Ovaj model je idealan za žene koje vole jednostavnost, profinjenost i puno prostora.

IniARt torbica

Naš apsolutni favorit je ruksak s oslikanim preklopom i drvenom ručkom. Stvoren je za sve ležerne aktivnosti i obavljanje svakodnevnih obaveza. Iako je dubok i prostran te ima mnogo prostora za sve što je jednoj ženi potrebno, ne izgleda glomazno nego totalno stylish i uklapa se u svaki outfit.

IniARt torbica 8

S obzirom na količinu želje i inspiracije vjerujemo da će vrijedne ruke kreativnog dvojca u budućnosti proširiti ponudu brenda ART by Art i oduševiti nas novitetima.

„Stalno radimo na proširenju modela, no uz osnovni posao, odrađivanje postojećih narudžbi, to ide malo sporije nego bi htjele. No, vjerujem u naš proizvod jer je originalan, poseban, rađen s ljubavlju i pažnjom do nekog našeg savršenstva. Želja nam je da žene to vide i osjete i da se ponovno vrate k nama.. Polako se vraća na cijenu ručni rad pa vjerujem da će se u moru proizvoda prepoznati i ova naša šarena bajka.“

IniARt torbica 9

Ono što ih gura naprijed i daje im vjetar u leđa su pozitivne recenzije i povratno javljanje klijentica koje uvijek komentiraju kako torbice izgledaju neusporedivo bolje i ljepše uživo.

Ako su se i vas jednako dojmile šarmantne IniARt torbice brenda ART by ARt, za više informacija zavirite u njihovu Facebook stranicu, Instagram profil ili posjetite njihovu web stranicu.