FOTO by Etsy

Moda

Najslađi ruksak za svaki dan donosi razigrane tratinčice u naš proljetni outfit!

Daria Lovrić 28. ožujka 2023.

Nije li predivan? Unesite radost u svakodnevni look!

Kako bi na svakom koraku izgledali stylish i dotjerano, svoju garderobu začinite efektnim i zanimljivim modnim komadima u pastelnim nijansama zanimljivog dezena koji reflektira proljeće. Čak i ako ne volite cvjetne motive u prevelikoj mjeri, oni dominiraju kolekcijama popularnih brendova, modnim pistama i našom garderobom.

Rusak s tratinčicama
Rusak s tratinčicama

U narednom periodu chic cvjetne motive viđat ćete na svakom koraku i vjerujemo da će vas osvojiti barem jedan modni primjerak, a moguće je da će to upravo biti ovaj koji ćemo vam predstaviti.

Najvedrija torba ovog proljeća obasuta je tratinčicama!

Naime, putem Etsy web trgovine pronašli smo predivan ruksak u pastelno zelenoj boji kojeg krase razigrane tratinčice. Preslatki cvjetići bijelih latica i žutog tučka asociraju nas na bezbrižno djetinjstvo, cvjetne livade i miris proljeća.

U nježnoj pastelnoj zelenoj boji ovaj stylish primjerak uklopit će se uz svaki proljetni outfit i idealan je za svakodnevno nošenje. Dovoljno je velik i prostran da u njega stanu sve stvarčice koje će vam trebati tijekom cijelog dana, međutim ne izgleda glomazno.

Ovaj model idealan je za odlazak u grad, obavljanje svakodnevnih obaveza, odlazak na posao, izlet ili na kavu s najboljom prijateljicom. Mi ga vidimo uz omiljene jeans komade, wedgesice, ali i lepršave proljetne haljine.

Ako su i vas očarale razigrane tratinčice, svoj primjerak možete naručiti putem Etsy web trgovine po cijeni od $25.62.