FOTO by Naf Naf

Moda

Najvedrija torba ovog proljeća obasuta je tratinčicama!

Viktoria Mikulić 07. ožujka 2023.

Želimo, obožavamo, očarani smo!

Proljeće nam kuca na vrata i uskoro će parkovi zablistati posebnom vedrinom. Cvijeće poput tulipana, jaglaca, visibaba i tratinčica upotpunit će naše vrtove, kao i odjevne kombinacije. Cvjetnom uzorku uvijek se rado vraćamo, posebice u proljetne dane kada u kombinaciji s vibrantnim i pastelnim bojama najviše dođe do izražaja.

naf naf tratinčice

Traperice, vestice, lepršave haljine i suknje floralnog printa već krase izloge poznatih trgovina, kao i modni dodaci obasuti cvijećem.

Naf Naf je jedna od najstylish modnih adresa čiji bi se asortiman mogao opisati kao elegantan i rezerviran za sve one čiji je stil odijevanja profinjen. Od poslovnih, casual do svečanijih prigoda, u Naf Naf trgovinama svatko će pronaći nešto za sebe.

Nedavno smo predstavili nekoliko njihovih crossbody torbica za Valentinovo koje slave ljubav, a sada nas je očarala jedna koja na najljepši način oslikava proljeće.

U nježnoj pastelnoj zelenoj boji uklopit će se uz svaki proljetni outfit, dok jednostavnost razbijaju tratinčice koje joj daju romantičnu notu, kao i zlatni remen i ručka za još glamurozniji dojam. Idealna je za dnevni i večernji izlazak, a najviše je vidimo uz krem baloner, svijetloplave traperice i bijele tenisice.

naf naf tratinčice

Za sve žene koje obožavaju cvijeće i svako se godišnje doba počaste novom torbicom, Naf Naf primjerak accessories je kojem ćete se uvijek rado vraćati, a može biti vaš za 32,99€!