FOTO by Etsy

Dekor

Najslađe šalice na svijetu krase čak tri aduta – omiljeni cvijet maka, točkice i oblik srca!

Daria Lovrić 25. svibnja 2023.

Uz ove neodoljive primjerke dan vam ne može započeti loše!

Kako to inače biva u proljetnom i jesenskom periodu, zadnjih mjesec dana vrijeme nas časti redom kiše, redom sunca. Iako moramo priznati da nas promjenjivo i varljivo vrijeme pomalo nervira, priroda ga obožava.

Šalice s točkicama i makom 1
Šalice s točkicama i makom

Naše prirodno okruženje u punom je cvatu, a mi se veselimo toplijim danima i kavama na terasama. Vjerujemo da ste već posadili cvijeće u svoje vaze i balkonske teglice i izvadili vrtni namještaj na kojem ćete uživati narednih nekoliko mjeseci.

Šalice s točkicama i makom 2

Baš kao i većina, ni mi nismo jutarni tipovi i draže nam je u večernjim ili popodnevnim satima u okrilju svog vrta pijuckati vino, međutim upravo zato dan ne započinjemo bez kave i barem trideset minuta tišine.

Šalice s točkicama i makom 3

Kako bi vam dan započeo što bolje, stvorite ugodnu atmosferu i dekorirajte svoj kutak za odmor. Osim cozy jastučića, dekica, lampica, svijeća i drugih popratnih dekoracija, izaberite šalicu koja će vam na prvi pogled izmamiti osmijeh na lice.

Proljetne šalice ljubav su na prvi gutljaj!

U potrazi za šalicom koja je posebna, ima priču i objedinjuje sve naše najdraže motive, pronašli smo efektan primjerak putem Etsy web trgovine.

Riječ je o prekrasnoj šalici u obliku srca koja će očarati sve romantičarke, s efektnim polka-dot uzorkom koji će unijeti veselje i razigranu notu u vaš dom i cvijetom maka – idealnim motivom za sve ljubitelje cvijeća.

Ako su i vaš očarale ove predivne ručno rađene keramičke šalice, naručite ih putem Etsy web trgovine po cijeni od $68.75.