FOTO by Etsy

Dekor

Proljetne šalice s tulipanima ljubav su na prvi gutljaj!

Daria Lovrić 31. ožujka 2023.

Veličanstveni cvjetovi unose zanimljivu estetiku i razigranost u naš interijer!

Kalendarski smo zakoračili u proljetni period u kojem se priroda polako budi, maleni cvjetići krase livade i krošnje stabala, dok sunčeve zrake šaraju nebo. Sve pršti od boja i razigranih uzoraka, od modnih kolekcija, pa sve do naših domova.

Uskoro ćemo u naše teglice na terasama saditi cvijeće koje će svoje najljepše izdanje dosegnuti s prvim visokim temperaturama. Ako još uvijek niste, vrijeme je da svoje garniture za terase i balkone izvadite, očistite i krenete s uređenjem vaše mirne oaze.

 Set posuđa s tulipanima 1
Set posuđa s tulipanima – $54.26

Ljupki tulipani koji ne zahtijevaju njegu najživopisniji su home dekor!

Kako bi vaš užitak ispijanja jutarnje kave bio potpun, osim vrtnog namjještaja, oplemenite i svoj asortiman posuđa. Putem Etsy web trgovine pronašli smo predivne porculanske šalice i tanjuriće koji su nas na prvi pogled očarali.

Tulipani slove za jednu od najljepših vrsta cvijeća, a ovog puta oslikavaju šarmantne primjerke posuđa koje će uljepšati vaš jutarnji ritual ili druženje s najmilijima.

 Set posuđa s tulipanima 1
Set posuđa s tulipanima – $54.26

Veličanstveni tulipani 3D dizajna u punom cvatu, nadahnjuju dizajn porculanskog seta za tople napitke i unose zanimljivu estetiku i dašak proljeća u naš interijer.

Predivne primjerke pronašli smo u nježnim pastelnim tonovima ženstvene ružičaste i svježe plave. Baš poput nas, niti vaši gosti neće ostati imuni na predivan dizajn kada im u svojim neodoljivim šalicama servirate kavu ili poslužite proljetni kolač na eye-catching tanjuriću.

Svoje favorite škicnite putem Etsy web trgovine i obogatite svoju kolekciju proljetnim novitetima.