FOTO by Stradivarius

Moda

Najromantičnija torba ovog ljeta dolazi s potpisom Stradivariusa!

Viktoria Mikulić 25. svibnja 2023.

Napravljena od tila i s detaljem sunca, primjerak je koji ne želite propustiti…

Suknje od tila brojne su sezone bile jedan od najpopularnijih odjevnih komada. Nosili smo ih uz visoke potpetice i topiće, kao i uz najdraži bijeli T-shirt i tenisice.

U isto su vrijeme izgledale moderno i elegantno, vintage i ženstveno. Zavladale su našim ormarima i gradskim asfaltom, no nisu samo one jedini primjerak od tila koji volimo.

Til u obliku modnog dodatka najromantičniji je primjerak za ovo ljeto, osobito Stradivarius model torbice koji pršti od slatkoće. Ne samo da svojim materijalom asocira na opuštene ljetne dane, već i detaljem sunca koje obasjava ovu šarmantnu torbicu koja se veže u čvor.

Možete je nositi u ruci ili preko ramena, te će jednako dobro izgledati uz casual i svečaniji outfit.

Iako dolazi u nježnom izdanju, bit će finalan touch svakog looka. Stradivarius je high street brend koji nas svakog tjedna iznenadi nečim jedinstvenim, a ovog puta pobjedu odnosi torbica od tila koja je izvrsna investicija. Modeli s Instagrama nose je uz trendi denim kombinacije te moramo priznati da se savršeno nadopunjuju.

Ako i vi želite ovaj božanstveni primjerak za ljeto 2023. koje nam stiže za manje od mjesec dana, naručite svoju torbicu po cijeni od 19,99 €!