FOTO by Red Bubble / Imdb

Modni dodaci

Najpoznatiji vrisak kultnog Kevina preslikan na masku za lice

Krešimir Šustić 09. listopada 2020.

Jednu od ikonskih filmskih scena, od sada možemo nositi i kao modni dodatak u zaštiti protiv virusa

Ova godina će definitivno biti zapamćena zbog pandemije koronavirusa, koji se proširio cijelim svijetom i svim popratnim događajima izazvanim neočekivano nastalom situacijom koja nas je snašla.

Doslovno preko noći su se dogodile značajne promjene koje su utjecale na naše živote, te smo morali prihvatiti nova pravila koja su postala dio naše svakodnevice.

Osim konstantnog mjerenja temperature, dezinficiranja i pranja ruku, bitno je da zaštitimo sebe i ljude koji nas okružuju, stoga je potrebno da uz sebe uvijek imamo zaštitnu masku za lice.

Upravo je ta donedavno neprimjetna stvarčica postala jedan od najpopularnijih modnih dodataka koji možemo vidjeti na svakom koraku gdje god da krenemo.

Mnogi brendovi su ih uvrstili među artikle u svoje prodavaonice i na web shopove, a od onih slatkih, jednobojnih i dizajnerskih, nama je za oko zapela jedna koja će malo koga ostaviti ravnodušnim.

Radi se o maski s likom iz jednog od najgledanijih filmova na svijetu, vragolastom Kevinu iz klasika “Sam u kući”, točnije o sceni na kojoj maleni junak vrišti.

Svi smo ga pogledali nekoliko puta i svake godine jedva čekamo ponovno gledati neustrašive avanture ove malene ikone Božića, koji je na svom Twitter profilu objavio fotografiju kako je i sam nosi.

Ukoliko ste veliki obožavatelj vriska koji nas je sve osvojio, svoj primjerak ovog must-have accessoriesa možete nabaviti na Etsy ili na Red Bubble web shopu.