FOTO by Mohito

Moda

Najljepši točkasti komadi za proljeće s potpisom Mohita!

Antonija Andabak 28. ožujka 2021.

Točkastom šarmu i dalje teško odolijevamo!

Noviteti Mohita nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, pa isti nisu niti ovoga puta razočarali, dapače, rapsodija boja i uzoraka nit je vodilja proljetne kolekcije kojom se može pohvaliti Mohito!

Točkice će i ove sezone svoj šarm pokazati na nježnim siluetama haljina, fluidnim košuljama i lepršavim suknjama! To je uzorak koji će teško sići s trona onog najpopularnijeg i sveprisutnog, kako u svijetu mode, tako i u svijetu dekoracija kojima želimo oplemeniti poneki kutak vlastitog interijera. Kako ćemo se polka dot uzorkom u interijeru pozabaviti u budućim objavama, naša pozornost je posve usmjerena na novitete s neodoljivim točkicama kojima nas je počastio Mohito!

Ima li što ljupkije od haljina s točkastim uzorkom? To smo i mislili, a u novoj su se kolekciji pronašle tri za koje bi se kladili da će nestati s polica trgovina u rekordnom roku, osobito haljinica s krupnim točkama i širokog volana pri dnu haljinice. Ona, a i ostale dvije s nešto sitnijim točkicama, savršen su primjer kako izgledati moderno s dodatkom ponekog detalja poput šešira, cipela na visoku petu ili jednostavno tenisica kada želite dodati još jedan element udobnosti.

Haljina s točkicama – 229,90kn
Haljina s točkicama – 149,90kn
Haljina s ukrasnim ovratnikom – 199,90kn

Ništa manje udobna nije off shoulder majica s krupnim točkama čija ljepota leži u zavodljivom otkrivanju ramena, ali i u slobodi kombiniranja s mnogim bojama i stilovima odijevanja. Jednako će atraktivno izgledati uz isprane traperice, ali i uz culotte hlače vibrantnije boje.

Bluza otvorenih ramena – 119,90kn

Osim off shoulder majice, tu je i bijela košulja s izraženim točkama kao obrnuta verzija bijelih točkica na crnoj podlozi. Složit ćete se kada kažemo da bi svaka žena trebala u svom ormaru imati nekoliko vječnih modela, a jedan od njih je i točkasta košulja. Jednako je lako uklopiva u poslovne odjevne kombinacije ali i one nešto svečanije. Glamurozniji ćete look postići pravilnim odabirom donjeg dijela odjeće pa će tu poslužiti pencil suknja ili elegantne hlače mrkva kroja.

Viskozna košulja s točkicama – 179,90kn

Kao šlag na tortu, među Mohito novitetima istaknula se lepršava suknja s remenom kojoj točkice naglašavaju retro vibru koja je i ove sezone dobrodošla. Spomenuti se komadi vješto vraćaju u modu, a mi ih detaljima moderniziramo i prilagodimo našem modnom ukusu!

Lepršava suknja s točkicama – 229,90kn

Uz ovakav odjevni primjerak, vaša će ženstvenost doseći veću razinu, baš kao i da se odlučite za bilo koji od istaknutih komada s potpisom Mohita!