FOTO by Instagram @rocio0sorno / @denim.streetstyle / @eloisedcv

Moda

Najležerniji ljetni spoj: kratke traper hlačice i casual bluza!

Viktoria Mikulić 17. kolovoza 2022.

Ovo dvoje čini kombinaciju koju rado nosimo od jutra do večeri…

Baš kao što duge traperice volimo nositi kroz čitavu godinu, tako su nam ljeti najdraže traper hlače u kraćem izdanju. Poznati high street brendovi danas nude pregršt modela pa možemo birati između primjeraka nalik bermudama, vrućih hlačica, tamnog i svijetlog trapera, s razigranim motivima i jednostavnih traperica.

Trendy kratke hlače i ležerne bluze

Ako cijelo ljeto nosite kratki jeans, onda biste se mogli zaljubiti u ovu ležernu modnu kombinaciju koja uključuje nošenje istih uz casual bluze i košulje.

U nastavku donosimo jednostavan vodič za kupnju stylish košulja koje će se idealno uklopiti i uz najobičnije traper hlače. Prvenstveno trebali biste obratiti pažnju na dužinu košulje. Ako uz istu nosite vruće hlačice onda je najbolje kupiti kraći model kako bi se suptilno nazirao donji dio, osim ako ne volite nositi košulje u hlačama, onda je svejedno koje su dužine.

Također, odlično će izgledati ako je jedna strana košulje u hlačama, a druga izvan. Nama su najposebnije bijele i pastelne košulje, ali i prugasti modeli koji nas asociraju na ljeto i more, dok su za jesen itekako dobrodošle crne bluze. Osim u kolovozu, kombinaciju jeansa i košulja možete s obale preseliti i na gradski asfalt te iste nositi u rujnu, a kada zahladi, kratke modele zamijenite dugim trapericama.

Ovaj savršen ljetni spoj pružat će vam udobnost na svakom koraku.