FOTO by H&M

Moda

Najcozy jesenski look: Snježno bijelo pletivo iz H&M-a i visoke crne čizme!

Viktoria Mikulić 11. studenoga 2021.

Iz ove haljine-kardigana se najradije ne bismo skidali...

Nekoć je elegancija poprimala sasvim druga značenja. Ako žene nisu odjevene u profinjenu toaletu i muškarci u smoking, nisu se smatrali glamuroznima. Srećom, danas na toliko načina možemo izgledati efektno, a pritom se i osjećati ugobno.

Kada se samo sjetimo muke onih pripadnica nježnijeg spola koje su morale čvrsto vezati korzete, samo kako bi im struk bio što tanji. Ta su vremena prošla i današnji modni trendovi nam nalažu da se prvenstveno osjećamo dobro u svojoj koži.

Uz H&M novitet koji se upravo pojavio na njihovoj službenoj stranici opuštenost je zagarantirana. Bijela haljina/kardigan je dužine do koljena i dolazi s remenom od istog materijala koji se veže u struku.

Također, uz novu haljinu u snježno bijeloj boji izgledat ćemo stylish na svakom koraku. Ovo mekano pletivo rezervirano je za svaki stil odijevanja – od dnevnog  kada je pred vama mnoštvo obaveza koje morate obaviti, do večernjeg kada želite izgledati besprijekorno.

Preko dana je najbolje odabrati ravne čizmice kako se ne biste previše umorili, dok se navečer možete odvažiti za čizme iznad koljena i stiletto potpetice.

Ako pak niste sigurni koju boju obuće izabrati, kao i koju nijansu modnog dodatka uklopiti, samo pogledajte gumbiće na ovoj preslatkoj H&M haljini i bit će vam sasvim jasno da uz smeđu ili crnu definitivno ne možete pogriješiti. Mi smo pronašli svoj najcozy jesenski look, a vi?

Cijena ove ljepotice iznosi 39,99 €, a osim u bijeloj, dostupna je i u crnoj boji (pssst, mali savjet ako odaberete crnu, kombinirajte je uz bijele kožne čizme).