FOTO by Instagram @ shank_streetbar / Božićna bajka Santa&Co

Zabava

Na Tkalči se nalazi najslađa božićna bajka koja će ugrijati naša srca i iznenaditi nepca!

Daria Lovrić 01. prosinca 2022.

Santa&Co božićna bajka idealna je atrakcija za cijelu obitelj!

Napokon je započeo adventski period i mnoštvo lokacija diljem Lijepe naše oduševljava svojim blagdanskim uređenjem i ugođajem. Trgovi, ulice, kvartovi, prolazi, kafići i restorani zasjali su u svom najljepšem svečanom izdanju i pozivaju nas na druženje.

Božićna bajka Santa&Co 1
Božićna bajka Santa&Co

Adventska lokacija u centru grada koja će biti središte blagdanskih okupljanja!

S otvaranjem Adventa i paljenjem lampica otvorena je i najslađa božićna bajka u samom centru Zagreba. U Tkalčićevoj ulici, na broju 65, nalazi se adventska pop-up verzija Shank kućice, koja je za ovu prigodu odjenula posebno ruho.

Božićna bajka Santa&Co 2
Božićna bajka Santa&Co

Čim ju ugledate, za oko će vam zapeti preslatki fluffy medvjedići koji vise s prozora zgrade. Dekoracije poput ove viđali smo na ulicama Strasbourga, poznatog i kao glavnog grada Božića. Osebujnu adventsku kućicu osmislila je ekipa koja stoji iza Božićne bajke na Tkalči.

Božićna bajka Santa&Co

Osim neodoljivog uređenja eksterijera, koji je prepun orašara te gingerbread keksića, oduševio nas je i foto kutak s velikim plišanim medvjedom od 2 metra.

Božićna bajka Santa&Co

Santa&Co ima i savršenu gastronomsku ponudu i svojim posjetiteljima nudi prefine kobasice s topljenim sirom, prženim lukom te jedan moderniji i zanimljiviji twist klasične adventske kobasice – pekarski krumpir s narezanom domaćom dimljenom kobasicom. Osim slanih jela, u ponudi imaju i slastice, a naš favorit je Bubble Waffle s okusom Rafaela, Kinder Buena ili Oreo keksića.

Kako ne biste bili žedni, ekipa iz Santa&Co u svoju je ponudu uvrstila razne tople koktele, poput onog s Antique Pelinom ili vrućeg gina. Osim koktela, možete uživati u hot rakijama, punču te kuhanom vinu.

Zahvaljujući predivnom uređenju i bogatoj gastronomskoj ponudi, Santa&Co božićna bajka na Tkalči postat će jedna od must-visit točaka ovogodišnjih božićnih događanja u Zagrebu. Ova božićna bajka idealna je atrakcija za cijelu obitelj jer vas svakog vikenda očekuje posjet Djeda Božićnjaka.

Božićna bajka Santa&Co

Više informacija doznajte na njihovim mrežnim stranicama Facebook i Instagram.