FOTO by Instagram @slakipalaki

Zabava

Jägerhorn – adventska lokacija u centru grada koja će biti središte blagdanskih okupljanja!

Daria Lovrić 30. studenoga 2022.

Ho, ho, ho! Nije li ovo najljepši zagrebački prolaz?

Nakon dugo vremena i nešto skromnije adventske ponude, naša je metropola ove godine ponovno obukla svoje najsvečanije blagdansko ruho. Trgovi, ulice, kvartovi i prolazi zasjali su u najljepšem izdanju i pozvati nas na druženje i uživanje u omiljenim blagdanskim delicijama i kapljici kuhanog vina.

Uz proširenu adventsku ponudu i ljepote grada koji nudi mnoštvo čarobnih lokacija, jako je teško odlučiti se za favorita. Međutim, nekoliko lokacija prednjači svojim šarmantnim izgledom i već sada, na samom početku vode na ljestvici onih najljepših.

Ho, ho, ho! Blagdanska zabava čeka samo na vas u Jägerhornu!

Želite li uživati u intimnoj atmosferi i predivnom uređenju zaputite se prema prolazu hotela Jägerhorn.

Tamo vas očekuje atraktivan glazbeni događaj “Advent u prolazu”. Naime, riječ je o glazbenom festivalu s mnoštvom renomiranih domaćih izvođača i tematskih događanja koji će svake večeri u sklopu zagrebačkog Jägerhorna posjetiteljima pružati vrhunsku zabavu.

Otvorenje festivala “Advent u prolazu” održano je u subotu, 26. studenog 2022. godine, a obilježio ga je nastup Natali Dizdar. U nadolazećem periodu moći ćete uživati u svakodnevnim glazbenim događanjima.

Osim Natali Dizdar, iz bogatog kataloga Aquarius Recordsa nastupit će i sjajni Mangroove te mlade nade Toni Drama. Uz spomenuta imena, organizatori ističu kako će u narednim danima najaviti još dva respektabilna izvođača.

Osim koncerata, program festivala Advent u prolazu bit će upotpunjen brojnim nastupima poznatih domaćih DJ-a. Svakog četvrtka u Jägerhornu bit će organizirane jazz večeri tijekom kojih će nastupiti neki od vodećih domaćih jazz umjetnika, ali i stranih izvođača ovog glazbenog žanra.

Zahvaljujući festivalskim događanjima, Jägerhorn u Ilici postat će jedna od must-visit točaka ovogodišnjih božićnih događanja u našem glavnom gradu. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Facebook i Instagram hotela Jägerhorn te na web adresi.