FOTO by Zara

Moda

Na policama Zare zasjao Mickey Mouse ruksak u mini ruhu!

Krešimir Šustić 06. listopada 2020.

Mickeymanija i dalje vlada gradskim outfitima

Na police omiljenih trgovina, svakodnevno pristižu noviteti koji nam pokazuju kako modni svijet nikada ne spava, već se od 0-24h bavi smišljanjem trendi stvarčica za naše ormare.

Jedna od omiljenih shopping destinacija, Zara, poznata je po šarolikoj ponudi odjeće, obuće i modnih dodataka koji su osvojili fashionistice diljem svijeta.

Osim prihvatljivih cijena, često nas iznenade atraktivnim artiklom koji na prvi pogled osvoji naša srca i jednostavno moramo ispeglati karticu kako bi nahranili “gladnu zvijer” u sebi.

Mnogo puta smo svjedočili kako su suradnje brendova jedna od najboljih stvari koje se mogu dogoditi, pogotovo kada se radi o Zari i Disneyu koji nikada ne razočaraju.

Tako su nas ovog tjedna iznenadili predivnim modnim dodatkom koji će podići svaki naš outfit na viši nivo i samim time neće proći nezamijećeno.

Upečatljivi mini ruksak djeluje kao najslađa poslastica koju smo mogli poželjeti, a svojim Mickey Mouse dizajnom upečatljiv je i vidljiv čak i iz svemira.

Klasične crna, bijela i crvena boja čine ga uklopljivim u svaki look, a posebnu draž mu pruža manji džep koji podsjeća na hlače najpopularnijeg miša na svijetu, ali i patentni zatvarač u obliku ruke istog.

Nosit će se na gradskim ulicama u coolerskim street style kombinacijama u kojima prevladavaju jeans, kožne jakne i suknje.

Svoj primjerak dječačkog accessoriesa po cijeni od samo 159,90 kuna možete nabaviti u najbližoj poslovnici ili online kupnjom na LINKU.