FOTO by Reserved

Moda

Mustard žuti ili smaragdno zeleni? Reserved kombinezoni plijene pažnju!

Viktoria Šafranić 20. travnja 2021.

Kombinezon je najbliža alternativa haljini te sve češći odabir u odijevanju...

Najženstveniji odjevni predmet definitivno su haljine, koje su nam uvijek prvi odabir za svečane prigode, romantične spojeve i sve one prigode u kojima se želimo osjećati lijepo. Haljina, bez obzira kakvog kroja bila, pruža nam potrebnu dozu samopouzdanja i noseći je, osjećamo se kao da bismo mogle osvojiti svijet.

S druge strane tu je kombinezon koji se nekoć smatramo sporednom odjećom, a danas predstavlja znatno više. Upravo je kombinezon izvrsna alternativa haljini, kada poželite zablistati u nešto drugačijem izdanju, a izgledati jednako poželjno.

Ponuda na tržištu je uistinu raznovrsna i danas možete pronaći kratke i duge modele, uske i široke, s rukavima i bez rukava, s popratnim detaljima ili potpuno jednostavne, u upečatljivim i svijetlim bojama, te u brojnim materijalima.

Reserved je upravo lansirao model u dvije zanosne boje, smaragdno zelenoj i mustard žutoj koje neće proći nezamijećeno. Riječ je o eko tkanini koja je prozračna, nježna za kožu i biorazgradiva. Ovaj kombinezon vidimo u proljetnim danima u kombinaciji sa sakoom, vestom ili traper jaknom, te u spoju s tenisicama ili espadrillama. Također će biti naš modni suputnik tijekom ljetnih večeri, kad ćemo ga nositi samostalno uz sandale na blok petu ili štikle i odvažan komad nakita.

Boje ga čine dovoljno efektnima, a tu su i gumbići kao dodatan romantični detalj.

Cijena ovog noviteta iznosi 229,90 kuna, a pronaći ga možete u Reserved trgovinama ili online putem njihove web trgovine.