FOTO by Maras

Moda

Multifunkcionalna točkasta kolica iz Marasa za život bez tereta

Krešimir Šustić 03. srpnja 2020.

Praktičnost na kotačima koja će nam naveliko olakšati život!

Nošenje vrećica iz shoppinga ponekad nam zna biti pravi izazov, pogotovo u ljetnoj sezoni poznatoj po visokim temperaturama koje u nama stvaraju umor i iscrpljenost.

Dodatni problem je ako živimo na brdovitom dijelu jer za vraćanje u svoje odaje moramo uložiti poseban trud kako bi uspješno došli do vrha, a vrećice se neće nositi same.

U takvim situacijama, prava stvar su kolica koja možemo vidjeti kod starijih osoba prilikom odlaska u trgovinu ili na tržnicu, kako bi si olakšali život, te bezbrižno kupili sve što im je potrebno.

Dobra vijest je ta da je trgovina Maras izbacila svoje primjerke koji osim što su multifunkcionalni, izgledaju totalno stylish i moderno, stoga se više ne smatraju samo kao modni dodaci za osobe starije životne dobi.

Dolaze u dvije varijante s neodoljivim točkastim uzorkom, a upravo zbog toga ih možemo uvrstiti u svoje svakodnevne outfite, te čak i kod odlaska u nabavku biti trendi.

Torba koja se lako skida napravljena je od impregniranog materijala s reflektirajućim dijelovima, ima unutarnji džep u koji možemo staviti sve što poželimo i tihe i bešumne kotače koji nam omogućuju da laganim koracima šetamo gradom.

Osim za trgovinu, mogu biti i idealna stvarčica koja će nam olakšati odlazak na plažu jer znamo da ukoliko idemo s djecom, uvijek moramo nositi mali milijun igračaka i dodataka za njihovu zabavu.

Ova dva primjerka možete nabaviti na LINKU i svoj svakodnevni život olakšati nečim praktičnim.