FOTO by Bravest Studios

Bizar

Mule s kandžama polarnog medvjeda posljednji su krik mode!

admin 27. ožujka 2024.

Samo vas molimo da u njima ne idete u ZOO…

Prije deset godina, da vas je netko zamolio da zamislite suštinsku ‘IT’ cipelu, to bi vjerojatno bile sandale s potpeticom i remenčićima.

Ali stvari su se prilično promijenile u posljednjih nekoliko godina. Sada, najmodernije cipele imaju velike potplate ortopedskog izgleda ili zdepaste dizajne – u osnovi, one su ono što ste nekada možda smatrali “ružnima” (ili možda još uvijek smatrate, baš poput nas).

Da „ružnjikava“ obuća poput dominira modnim svijetom, dokaz su i brojne zvijezde koje ih nose na modnim pistama i gradskom asfaltu.

Iako moramo priznati da je najčešće riječ o veoma udobnoj obući uz koju imate osjećaj kao da hodate po oblacima, dizajn je taj kojeg nikako ne možemo prožvakati. Osobito ne onaj koji krasi model objavljen na društvenoj mreži Instagram, za kojeg su otvorene i predbilježbe.

Tvrtka Bravest Studios, kao što i samo ime govori, lansirala je hrabre papuče/mule s krznom i kandžama koje reprezentiraju kandže polarnog bijelog medvjeda. Iako vjerujemo da su komforne, mi jednostavno ne znamo gdje bismo ih nosili, pa čak ni u vlastita četiri zida.

Baš kao što svaka roba ima svog kupca, tako je i za ove mule pokazan veliki interes i sigurno će se pronaći osobe koje cijene luckasti dizajn poput ovog, dok ih mi uvrštavamo u našu rubriku bizar.

Napravljene su od umjetnog krzna i s visokokvalitetnom podstavom, a njihova cijena će iznositi 110 dolara. Ako slučajno ima interesenata, datum lansiranja zakazan je za petak 29.03. na njihovoj službenoj web trgovini.