FOTO by Instagram @driptriangle

Bizar

MSCHF & Crocs predstavili apsurdne žute čizme!

Daria Lovrić 23. lipnja 2023.

Još jednim nekonvencionalnim parom obuće najavljena nova suradnja!

MSCHF nas opet iznenađuje s još jednim inovativnim stilom obuće. Nakon viralnog Big Red Boot para, ovaj put tvrtka se udružila s mega brendom obuće Crocs.

Popularne visoke crvene čizme u “Toon force” izdanju isfurala je i naša poznata influencerica Hana Hadžiavdagić, doduše repliku.

Tijekom revije muške odjeće Ricka Owensa za proljeće 2024. na Tjednu mode u Parizu, glazbenik Tommy Cash primijećen je u prvom redu kako nosi velike žute čizme koje neodoljivo podsjećaju na Crocs modele natikača.

Cash je čizme upario s crno-bijelim prugastim kompletom i upotpunio živopisnim žutim šalom oko vrata, dok mu je na vrhu glave stajao odgovarajući kišobran.

Ovo je svojevrsna potvrda službene suradnje između Crocsa i MSCHF-a, međutim specifične informacije o Big Yellow Boot modelu trenutno nisu dostupne.

MSCHF je tvrtka poznata po inovativnom i nekonvencionalnom pristupu obući. Osnovani 2016., izdali su nekoliko ograničenih izdanja. Njihovi modeli izazivaju veliki interes i vrlo su traženi među entuzijastima i modno naprednim pojedincima koji traže jedinstvene i dojmljive cipele.

MSCHF & Crocs žute čizme
MSCHF & Crocs žute čizme

Crocs, prvotno lansiran 2002. kao udobna i funkcionalna obuća, brzo je stekao kult sljedbenika. Tijekom godina surađivali su s brojnim brendovima i slavnim osobama kako bi kreirali modele ograničenog izdanja koji kombiniraju udobnost Crocsa s jedinstvenim elementima dizajna.

Suradnici su uključivali brendove visoke mode kao što su Balenciaga i Christopher Kane, kao i slavne osobe poput SZA i Justina Biebera.