FOTO by Instagram @hana

Poznati

Popravila nam je dan! Hana Hadžiavdagić & crvene “Toon Force” čizme!

Daria Lovrić 02. svibnja 2023.

Samo ona možete isfurati nekonvencionalne modne komade!

Nedavno smo vam predstavili MSCHF visoke crvene čizme u “Toon force” izdanju koje su nas nasmijale, ali i šokirale svojim dizajnom.

Naime, riječ je o crvenim čizmama brenda MSCHF koji predstavlja ironiju kapitalizma i svojoj klijenteli nudi nekonvencionalne proizvode, često kreirane s ciljem ismijavanja čitavog koncepta modernog društva.

Svaki njihov komad pomno je promišljen i njegov dizajn stoji na granici stvarnosti i fikcije. Naime, visoke crvene čizme u kojima se demonstrira “Toon force” izgledaju kao da su izašle iz nekog crtanog filma, a sada ih je isfurala poznata influencerica Hana Hadžiavdagić.

“BigRedBoots su konačno kod mene…Sretan 1.maj , a ja sam #OpetNajljepša” – napisala je vesela Hana ispod videa koji je objavila na svom Instagram profilu.

Smiješni video prikazuje simpatičnu Hanu kako u svojim velikim, crvenim, gumenim čizmicama spava, vježba na traci za trčanje, kupa se, uživa u kapljici omiljenog pića, tušira se i pije kavu.

Ovaj model vrlo jasno izbjegava sva ograničenja realnosti, birajući proporcije koje nemaju mnogo logičnog smisla. Ipak, Hana je jedna od rijetkih osoba koje mogu obuti ovaj model i izgledati zaista originalno.

To pokazuju i reakcije pratitelja – “Žena je profesionalac u influencingu. Dokaz da u svakom poslu postoje ljudi koji rade svoj posao kako treba i oni koji to rade nakaradno da izaziva gnjev. Bravo Hana!”

“Bože…podsjetila si me na figuricu za “čovječe ne ljuti se”. I stoje ti TOP. . ..(da se razumijemo samo ona to može tako elegantno prošetati)”.

Moramo priznati da nam je Hanin simpatični video popravio ovaj kišni dan!