FOTO by Moschino

Bizar

Mrežasti topići za 195 € – manjak tkanine podiže cijenu!

Daria Lovrić 29. rujna 2023.

Za one najhrabrije s dubokim novčanikom...

Trend mrežastih topova i haljina svestraniji je nego što izgleda i sudeći prema modnim pistama i kolekcijama sveprisutniji i popularniji. Ako niste sigurni o kakvoj se mreži radi, nastavite čitati. Modni komadi najčešće su napravljeni od tekstila poput najlona, spandexa, pletiva ili čak metalik materijala, koji su povezani u mrežu.

Moschino mrežasti top 1
Moschino mrežasti top

Bez obzira na materijal, ovi ravnomjerno raspoređeni otvori stvaraju prozračan, rastezljiv i često proziran učinak koji je podijelio mišljenja. Neki ga obožavaju, posebice poznate osobe, a neki ga nikad ne bi obukli na sebe.

Moschino mrežasti top 2

Ovog puta vas nećemo pitati jeste li prigrlili ovaj trend ili ne, međutim moramo vam predstaviti dva Moshino noviteta koji su nas više iznenadili cijenom nego izgledom.

Moschino mrežasti top 3

Kultni brend Moschino, prepoznatljiv je po svojim upečatljivim i pomalo apstraktnim modnim komadima, a dosad smo vam imali prilike predstaviti neke od odličnih komada poput torbica u obliku kožnih jakni, do onih bizarnih poput flamingo štikli.

Ovog puta Moschino je lansirao dva modela mesh topa dugih rukava od kojih je jedan s visokim ovratnikom, a drugi u kraćoj crop verziji. Popularni brend se očito vodi vizijom da što je manje materijala cijena je veća stoga je mrežaste topove procijenio na paprenih 195€.

Ipak, ako ste pobornici ovog trenda onda će vas oduševiti činjenica da su mnogi high-street brendovi poput Zare i Stradivariusa u svoje kolekcije uvrstili mrežaste topove u puno jeftinijoj verziji.