FOTO by Moschino

Moda

Nove Moschino torbice i ruksak izgledaju poput kožnih jakni!

Viktoria Mikulić 02. rujna 2022.

Ljubiteljice bikerskih modela jakni, ovi modni dodaci bi vam se mogli svidjeti…

Naravno, oduvijek volimo originalne modne dodatke, no kada je u pitanju poznati brend Moschino, nekada jednostavno ostanemo otvorenih usta.

Već smo ranije pisali o Moschino kroasan torbici koja je idealan modni detalj za odlazak do pekarne. Malo se šalimo, no zbilja nas je ova torba ostavila u čuđenju.

Za odlazak u pekarnu svoj outfit podižemo Moschino torbicom

Jednostavno ne znamo kamo bismo je odjenuli, baš kao ni njihov drugi model u obliku francuskog kruha. Istina je da volimo pekarske proizvode, no svjesni smo da ove ne bismo mogli konzumirati, stoga im jednostavno moramo dati jedno veliko NE.

Ovog puta, ipak su nas pozitivno iznenadili, što ne znači da neće biti onih koji će Moschino novitete gledati zabezeknuti. 

moschino torba kožna jakna

Za sve ljubiteljice kožnih jakni kojima jesensko razdoblje ne prolazi bez istih, Moschino je osmislio torbe i ruksak u jednakom izdanju. Nama su totalno cool jer daju taj neki ležeran look svakom našem outfitu.

moschino torba kožna jakna

Posebno nas se dojmio crni ruksak koji možete nositi uz brojne dnevne kombinacije, posebno uz crnu kožnu jaknu, bez obzira idete li na izlet ili na neko drugo casual druženje.

moschino torba kožna jakna

Tu je još nekoliko modela crossbody torbica koje dolaze u pastelnim bojama i koje nas još uvijek asociraju na ljeto i godišnji odmor, kao i primjeraka s efektom animal printa, odnosno piton uzorka idealnih za jesenske dane.

Više detalja o novoj kolekciji potražite na www.moschino.com!