FOTO by Balenciaga

Bizar

Predstavljamo Moschino ružičaste flamingo štikle

admin 22. svibnja 2023.

Luftić pod ruke, cipele na noge i pravac plaža...

Nema veze što je početak tjedna i dosadni ponedjeljak, sunce je napokon pokazalo svoje pravo lice i od ranog jutra možemo uživati u lijepom i prekrasnom danu.

To je samo uvod u dolazak ljeta i, nećemo ni trepnuti, a već ćemo tražiti najbolje mjesto na plaži za uživanje.

Kroz mjesec dana kreće sezona kupanja i već sada možemo krenuti s maštanjem o uživanju na luftiću i ljuljuškanju na valovima. Već smo pisali o najpopularnijim flamingo luftićima, a ovog ljeta dolazi još jedan proizvod koji može upotpuniti vašu ovisnost ovim omiljenim ljetnim simbolom.

Uz Flamingo luftić, flamingo čaše i flamingo bokal predstavljamo vam i flamingo štikle koje će zaokružiti vašu opsesiju.

Foto: Balenciaga

Moschino je predstavio svoj ovoljetni model štikli s dva nakaradna flaminga na vrhu zbog kojih ovaj model izgleda kao iz horor filma.

Nismo mislili da je moguće napraviti artikl s flamingom koji izgleda odbojno, ali nažalost, u Moschinu su i to uspjeli. Za ovu horor priču morat ćete izdvojiti 695,00 eura i nakon toga budite spremni da sve oči budu uprte u vas i vaš korak.

Foto: Balenciaga

S obzirom na to da je tek početak ljeta ne sumnjamo da će iz Moschina izbaciti još koji biser, ali nakon ovog teško da nas još nešto može iznenaditi.