FOTO by Instagram @verawang

Poznati

Možete li pogoditi koliko je godina napunila slavna modna dizajnerica?!

Krešimir Šustić 29. lipnja 2020.

Rad, spavanje, koktel od votke i nema puno sunca!

Neki se ljudi boje starenja i bora koje im donose godine, dok drugi smatraju da su godine samo broj koji nema veze s apsolutno ničime.

No kako se vremena mijenjaju i dobne granice se pomiču, tako i ljudski rod polagano počinje živjeti sve duže i duže, što znači da ipak u nekom pogledu napredujemo.

Jedan od pravih primjera za to je američka modna dizajnerica, poznata po veličanstvenim vjenčanicama, Vera Wang, koja vuče korijene iz jedne od najstarijih civilizacija, Kine.

Iako ova poznata dama izgleda kao da joj je maksimalno 40-ak godina, šokantna je spoznaja da je jučer napunila 71 godinu, ali i dalje izgleda posve mladoliko.

View this post on Instagram

PRIDE Workout. 🏳️‍🌈

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Međutim, fotografije snimljene prije jedan dan, nesumnjivo će prisiliti mnoge ljude da razmisle o tome kako gledaju na ovu dobnu skupinu prije nego što donesu pretpostavke.

Njezin mladenački izgled dugo je fascinirao brojne dame i fanove, koji su je često ispitivali za savjete kako da postignu njen zavidan izgled.

Na pitanje o njezinoj rutini vježbanja i načinu života, Vera je vrlo jednostavno odgovorila: “Rad, spavanje, koktel od votke i nema puno sunca”.

Iako je dizajneričina impresivna i fascinantna karijera obuhvaćala mnoge modne ere, njezin mladenački sjaj i dalje je isti i uvijek u modi.